Jerinić: Gde su dodatni psiholozi i pedagozi koje smo svi zahtevali?

„Deca treba da krenu kao da se ništa nije dogodilo, vlada potpuno ignoriše situaciju koju imamo, a to je da ne znamo zašto je prethodna školska godina završena ranije, kao i to na koji će način će biti obezbeđena sigurnost dece i nastavnika ako vidimo da se ubistva dešavaju ispred školskih dvorišta, kao što je bilo u Futogu“ kazala Jerinić.

30. 08. 2023.|

Dragan Nalović – lični stav: Nepoštovanjem zakona aktuelna vlast čini krivična dela sa predumišljajem

Da se zakoni u Srbiji ne poštuju i selektivno primenjuju nije ništa novo, kao ni činjenica da postoje centri svemoći koji mogu da naruče lex specialis ili da izmene postojeći zakon da bi dovršili započete kombinacije i dilove.

29. 08. 2023.|

Izgoreo splav na Ušću: Zaustaviti haos na obalama beogradskih reka

Povodom vesti da je izgoreo splav “Leonardo” na Ušću, Zeleno-levi front poziva nadležne da utvrde odgovornost za ovaj požar, izvrše vanredan inspekcijski nadzor tehničke ispravnosti nad svim splavovima u Beogradu i izvrše paralelnu proveru registracije samih splavova.

29. 08. 2023.|

Rekonstruisani vrtić poplavljen, Grad ne reaguje

Vrtić „Zeka“ u Velikom Mokrom Lugu već duže od godinu dana radi sa nesaniranim problemom curenja vode, zbog čega im je poplavljena jedna prostorija. Prema rečima roditelja, deca su svakodnevno izložena vlagi i buđi, zbog čega su mnoga od njih razvila respiratorne probleme. Zeleno-levi front podržava zahtev roditelja za hitnom sanacijom ovog objekta.

29. 08. 2023.|

Zahtevamo odgovornost za smenu inspektora Milenkovića i Mitića

Smena inspektora Milenkovića i Mitića deo je plana Srpske napredne stranke da svoje visoke funkcionere izvuče iz odgovornosti za slučaj Jovanjica. U ovom slučaju, ta odgovornost nije samo politička, već i pravna, odnosno krivična, jer postaje sve jasnije da su Gašić i Vulin u najmanju ruku znali šta se u Jovanjici dešava, ako nisu i sami bili neposredni učesnici u ovoj kriminalnoj organizaciji.

28. 08. 2023.|

Jerinić za Vreme: Promene počinju na lokalu

Treba razmotriti zašto su Srpskoj naprednoj stranci toliko važni lokalni izbori, partiji u kojoj se sve odluke donose u jednom centru. Posle 2000. godine ovo je jedina situacija u kojoj je jedna koalicija, a u suštini SNS, na vlasti na svim nivoima – opštinskom, gradskom, pokrajinskom i republičkom i to ne sme da se zanemari.

24. 08. 2023.|

Veselinović o zabrani ulaska Jovani Marović: Vučić zbog svoje fotelje spreman da izazove i međunarodne incidente

„Građanima Srbije je jasno da se naprednjački režim svakodnevno obračunava sa nepodnobnim javnim ličnostima, sa glumcima, aktivistima, predstavnicima opozicije, ali sada i međunarodna zajednica može da se uveri kako u Srbiji prolaze oni koji se ne sviđaju režimu. Progon Jovane Marović nam to jasno pokazuje“, naveo je Veselinović.

24. 08. 2023.|

Zabrana ulaska u Srbiju bivšoj potpredsednici vlade Crne Gore skandalozan međunarodni incident Vučićevog jednoumlja

Jovani Marović, bivšoj potpredsednici vlade i ministarki evropskih integracija Crne Gore zabranjen je ulaz u Srbiju na aerodromu Nikola Tesla. Rečeno joj je da je razlog zabrane ulaska u Srbiju “zaštita bezbednosti Republike Srbije i njenih građana”.

24. 08. 2023.|
Go to Top