Podrži pokret mesečnim donacijama

Veselinović: Imamo plan za efikasan javni prevoz u Mladenovcu

07. 12. 2023.|

Koalicija “Srbija protiv nasilja” posetila je Mladenovac, osvrnula se na problem saobraćaja u ovom delu grada i iznela plan na koji način će javni prevoz u Mladenovcu učiniti efikasnijim. Građani i građanke Mladenovca svakodnevno su zaglavljeni u gužvama, gde da bi stigli do Beograda zbog škole ili posla, neretko provedu više od 4 sata u prevozu.

Veselinović za N1: Promena u Beogradu je moguća!

06. 12. 2023.|

Promena u Beogradu je moguća i ona dolazi nakon izbora 17. decembra, a snaga i energija je u običnim ljudima koji su kritična masa i koji će te promene pokrenuti, ocenio je nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na lokalnim izborima u Beogradu Dobrica Veselinović.

Lazović u Kruševcu: Vratićemo osmeh na lice naših građana!

06. 12. 2023.|

Jedan u nizu gradova koje je koalicija “Srbija protiv nasilja” posetila u kampanji po Srbiji je Kruševac, a Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi “Srbija protiv nasilja”, pozvao je građane da ustanu protiv nasilja koje je sveprisutno u našem društvu.

Jerinić i Pavićević za Vreme: Kako sačuvati ime i glas

05. 12. 2023.|

Pored interesa za otimanje imovine, vlast u Srbiji pokazuje i veliko interesovanje za krađu nematerijalnih dobara građanki i građana, imena i identiteta, uverenja, dobrog glasa i, naročito, golog glasa, odnosno glasačkog listića.

Veselinović: Učinićemo ono što generacija političara pre nas nije uspela!

05. 12. 2023.|

Dobrica Veselinović, nosilac liste Srbija protiv nasilja u Beogradu, osvrnuo se na izjavu Ivice Dačića da je “5.oktobar najveće zlo u istoriji Srbije”, istakao značaj 5. oktobra i pozvao sve one koji su tog dana dali nadu mlađim generacijama da ćemo živeti u boljoj zemlji, da ponovo pronađu nadu u sebi i da učinine sve što je moguće da dođe do promena u našoj zemlji.

“Srbija protiv nasilja”: Sud obesmišljava izborni proces

04. 12. 2023.|

Predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" u Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) saopštili su danas da je Viši sud odbio kao neosnovane žalbe protiv proglašenja tri liste sa falsifikovanim potpisima podrške građana čime se obesmišljava izborni proces.

Srbija protiv nasilja: Podnete krivične prijave zbog zloupotreba u kol centru SNS

04. 12. 2023.|

Krivične prijave su podnete protiv: Milene Marković i Jelene Marković iz Beograda; Miloša Vučevića iz Novog Sada, kao zakonskog zastupnika Srpske napredne stranke; više NN lica u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, i neodređenom broju opštinskih uprava u Srbiji, kao i protiv Stefana Milića i Ognjena Kovačevića, zakonskog zastupnika, odnosno generalnog sekretara udruženja Nevladina organizacija Centar za edukaciju i razvoj omladine Beograda.

Veselinović: Od prošlih izbora broj birača u Beogradu povećan za oko 13.000

04. 12. 2023.|

Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na lokalnim izborima u Beogradu Dobrica Veselinović izjavio je da je "bilo dosta priča kako će Srpska napredna stranka (SNS) da naseli 100.000 ljudi u Beogradu i da preokrenu trend da gube Beograd", što je po njegovoj oceni bio "pokušaj da se obeshrabre birači opozicije".