Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

11. 07. 2024.|

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

10. 07. 2024.|

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.

Zeleno – levi front i Narodni pokret Srbije jedini glasali protiv SNS kandidatkinje u Zemunu

08. 07. 2024.|

Iznenađeni smo podrškom koju su SNS kandidatkinji za predsednicu skupštine opštine Zemun dali odbornici Kreni-promeni. Svi pojedinci koje SNS predlaže za odgovorne funkcije rade u službi sveopšte otimačine javnih resursa, sprovode štetne politike, a mnogi su u službi čistog kriminala. Za Zeleno-levi front je svaka saradnja ili podrška SNS-u neprihvatljiva.

ZLF se protivi otvaranju nehumanog delfinarijuma

02. 07. 2024.|

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je u skladu sa svojom mitomanijom najavio da bi Beograd mogao da dobije delfinarijum u okviru EXPA, pravdajući tu okrutnost tezom da delifini pomažu deci sa autizmom.