Pozivamo vas da nas podržite u borbi za oslobođenje našeg grada, da zajedno zaustavimo sve štetne projekte kriminalne vlasti i od Beograda napravimo DOBAR GRAD za sve naše sugrađane i buduće generacije. Vaše mesečne donacije bi nam pomogle da sačuvamo finansijsku nezavisnost i da omogućimo neometano funkcionisanje Pokreta, plaćanje svakodnevnih računa, prostora, reklamnog materijala, bilborda i redovnih akcija širom grada.


Ukoliko želite da nas dugoročno podržavate na mesečnom nivou to možete uraditi preko PayPal servisa, klikom na dugme:

10€ / mesečno
30€ / mesečno
50€ / mesečno
100€ / mesečno

Dobar grad je onaj u kome njegovi građani i građanke mogu da žive od svog rada, adekvatno su plaćeni i uživaju sigurnost i bezbednost na radu. Dobar grad se prvo brine o najugroženijima kroz programe podrške i pomoći. U dobrom gradu uvek ima mesta za decu u vrtićima, dok je za sve obezbeđeno kvalitetno obrazovanje koje ne zavisi od nečijeg materijalnog ili nekog drugog statusa. U dobrom gradu ne stojimo zaglavljeni u gužvama, već se u javni prevoz ulaže tako da većina građana stiže brzo i sigurno od kuće do posla. Dobar grad se planira u skladu sa interesima njegovih građana. Dobar grad ne rasprodaje šume, obale, reke i javna dobra, da bi podobni investitori na njima bogato zarađivali. U dobrom gradu važe ista pravila za sve građane – bez obzira na njihovu političku, partijsku, nacionalnu, rodnu, seksualnu ili religijsku pripadnost. 

Program pokreta Ne davimo Beograd detaljno razrađuje konkretna rešenja za naš grad, a broj ljudi koji su spremni da svoje znanje, energiju i vreme ulože u zajedničku borbu, raste iz dana u dan. Program se nalazi na linku: PROGRAM POKRETA

Pozivamo i sve vas, podržavaoce pokreta Ne davimo Beograd, koji ne živite u Srbiji, ali i dalje delite ljubav prema našem gradu i državi, i osećate želju, potrebu i odgovornost da učestvujete u borbi da od Beograda i Srbije napravimo dobro mesto za život. Uz vašu pomoć, zajedno i solidarno, možemo se izboriti ZA! DOBAR GRAD.

Automatske mesečne donacije preko PayPal platforme, možete da aktivirate klikom na dugme:

10€ / mesečno
30€ / mesečno
50€ / mesečno
100€ / mesečno

Molimo vas da proširite vest i da pozovete svoje prijatelje i prijateljice, porodicu, rodbinu, ali i sve one za koje mislite da žele i mogu da finansijski podrže našu borbu. 

Hvala vam na podršci i poverenju koje ukazujete pokretu Ne davimo Beograd.
Zajedno ćemo se izboriti da oslobodimo NAŠ GRAD i od njega napravimo DOBAR GRAD!

Ako želite da podržite rad pokreta jednokratnom donacijom, na LINKU je uputstvo na koje sve načine možete izvršiti uplatu.

Pročitaj i ovo:

Dimitrijević: U defanzivi su i ne snalaze se, loši potezi i histerične poruke

„Protesti su protiv nasilja, a svakog dana imate nove pojave nasilja. Način na koji SNS vlada je – nasiljem, takvom vrstom komunikacije, ona polazi od parlamenta, odozgo, to nasilje nastaje u našoj najznačajnijoj instituciji. Nasilje u skupštini je sve veće i veće, osećaju se ugroženim i kad ih Radomir Lazović izbezumi činjenicama, oni to ne mogu da podnesu, pritom ga napada čovek koji više i nije poslanik. Taj dom je pod SNS-om izgubio ono malo kredibiliteta koji je imao“, smatra Dimitrijević.

Podrška akademske zajednice zahtevima građanskih protesta

Već čitavu deceniju, Srbija je zemlja u kojoj ne postoji politička odgovornost. Umesto nje, u našem društvu se kao najviša vrlina uzdiže podanički odnos prema vlasti. Iz tog razloga se i odgovor na stravične tragedije koje su ovog proleća zadesile Srbiju sveo na pokušaje nosilaca vlasti da se izbegne bilo kakva politička odgovornost.