Pozivamo vas da nas podržite u borbi za oslobođenje našeg grada, da zajedno zaustavimo sve štetne projekte kriminalne vlasti i od Beograda napravimo DOBAR GRAD za sve naše sugrađane i buduće generacije. Vaše mesečne donacije bi nam pomogle da sačuvamo finansijsku nezavisnost i da omogućimo neometano funkcionisanje Pokreta, plaćanje svakodnevnih računa, prostora, reklamnog materijala, bilborda i redovnih akcija širom grada.


Ukoliko želite da nas dugoročno podržavate na mesečnom nivou to možete uraditi preko PayPal servisa, klikom na dugme:

10€ / mesečno
30€ / mesečno
50€ / mesečno
100€ / mesečno

Dobar grad je onaj u kome njegovi građani i građanke mogu da žive od svog rada, adekvatno su plaćeni i uživaju sigurnost i bezbednost na radu. Dobar grad se prvo brine o najugroženijima kroz programe podrške i pomoći. U dobrom gradu uvek ima mesta za decu u vrtićima, dok je za sve obezbeđeno kvalitetno obrazovanje koje ne zavisi od nečijeg materijalnog ili nekog drugog statusa. U dobrom gradu ne stojimo zaglavljeni u gužvama, već se u javni prevoz ulaže tako da većina građana stiže brzo i sigurno od kuće do posla. Dobar grad se planira u skladu sa interesima njegovih građana. Dobar grad ne rasprodaje šume, obale, reke i javna dobra, da bi podobni investitori na njima bogato zarađivali. U dobrom gradu važe ista pravila za sve građane – bez obzira na njihovu političku, partijsku, nacionalnu, rodnu, seksualnu ili religijsku pripadnost. 

Program pokreta Ne davimo Beograd detaljno razrađuje konkretna rešenja za naš grad, a broj ljudi koji su spremni da svoje znanje, energiju i vreme ulože u zajedničku borbu, raste iz dana u dan. Program se nalazi na linku: PROGRAM POKRETA

Pozivamo i sve vas, podržavaoce pokreta Ne davimo Beograd, koji ne živite u Srbiji, ali i dalje delite ljubav prema našem gradu i državi, i osećate želju, potrebu i odgovornost da učestvujete u borbi da od Beograda i Srbije napravimo dobro mesto za život. Uz vašu pomoć, zajedno i solidarno, možemo se izboriti ZA! DOBAR GRAD.

Automatske mesečne donacije preko PayPal platforme, možete da aktivirate klikom na dugme:

10€ / mesečno
30€ / mesečno
50€ / mesečno
100€ / mesečno

Molimo vas da proširite vest i da pozovete svoje prijatelje i prijateljice, porodicu, rodbinu, ali i sve one za koje mislite da žele i mogu da finansijski podrže našu borbu. 

Hvala vam na podršci i poverenju koje ukazujete pokretu Ne davimo Beograd.
Zajedno ćemo se izboriti da oslobodimo NAŠ GRAD i od njega napravimo DOBAR GRAD!

Ako želite da podržite rad pokreta jednokratnom donacijom, na LINKU je uputstvo na koje sve načine možete izvršiti uplatu.

Pročitaj i ovo:

Biljana Đorđević za Monitor: U regionu problemi slični, pa tako i rešenja

Biljana Đorđević za crnogorski nedeljnik Monitor: Ne samo što bi dobrosusjedski odnosi morali da budu stalno njegovani već to za naš region označava istovremeno i sentimentalno i racionalno. Osjećamo da smo nekad bili dio iste države i pogađaju nas slični problemi koji, moguće je da će se to pokazati kao racionalno, traže i zajednička regionalna riješenja

Linijski park ili Linijska prevara?

Radi se o oblasti od izuzetnog značaja s obzirom na kulturna, istorijska, društvena i prirodna dobra u toj zoni. Ova oblast zaslužuje pažljivu, promišljenu i progresivnu revitalizaciju. Zbog svoje vrednosti ova oblast predstavlja i atraktivan plen onima koji godinama kidišu na javna dobra uništavajući ih zarad sumnjivih investicionih projekata i koruptivnog profita.

Ponovo napadnut aktivista NDBGD: Ne osećam se bezbedno, nisam učinio ništa loše

Aktivista pokreta Ne davimo Beograd Miloš Vučković koji je nedavno ponovo napadnut od strane istog čoveka koji ga je napao na dan izbora 3. aprila ispred biračkog mesta na Zvezdari, kaže da se drugi napad desio u prodavnici u kojoj je kupovao, da ga je ta osoba prepoznala i počela da mu preti da će ga izlomiti i da se živ neće vratiti kući, a potom je stao ispred prodavnice i čekao ga da izađe. Vučković je pozvao policiju, koja je došla kroz desetak minuta, ali je napadač pobegao. Kada je prvi put napadnut na dan izbora 3. aprila policija nije reagovala.