Veselinović: Spremni smo i jedva čekamo izbore u Beogradu!

"Bila bi mi izuzetna čast i privilegija da vodim jednu takvu listu, uveren sam da bi takva lista odnela pobedu, ali ima još pretkoraka. Zajednički nam je cilj, da li će neko biti drugi ili ja, mislim da je to odluka koja treba da se donese zajedno. Razgovarali smo, razgovaraćemo i danas, i narednim danima, mislim da ćemo ubrzo doći do toga ko će biti kandidat“, kaže Veselinović.

30. 09. 2023.|

Veselinović o izborima u Beogradu: Beograd će vrlo brzo postati dobar, zelen, nasmejan i solidaran grad

„Aleksandar Šapić je velika greška Srpske napredne stranke i zato je Beogradu potrebna promena. Uveren sam da će Beograd vrlo brzo postati dobar, zelen, nasmejan i solidaran grad koji se razvija i raste u skladu sa potrebama svih nas koji ovde živimo, a ne zarad interesa korumpirane elite“.

29. 09. 2023.|

Lazović: Jedina Vučićeva politika je ostanak na vlasti, životi Srba i Albanaca mu nisu bitni

Žao mi je što o ovako bitnim stvarima razgovaramo na nivou uverenja i mišljenja, a nemamo dovoljno konkretnih saznanja, a čini se da se svi trude da tako i ostane. Postoji mogućnost da Aleksandar Vučić nije znao da će se napad u Banjskoj dogoditi, ali to onda otvara neka važna nova pitanja – kaže u razgovoru za Danas Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta.

28. 09. 2023.|

Lazović za Vreme: Svi prikrivaju istinu o krvoproliću u Banjskoj

“Apsolutno mislim da svi učestvuju u tome da se ništa ne sazna, od kriminalnih struktura do države Srbije. Čak je nejasno, ako je došlo do pregovora između srpskih i kosovskih vlasti o puštanju ovih ljudi, mislim da pobegnu iz tog okruženja, znači da u tome učestvuju i kosovske vlasti”, kaže za “Vreme” Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog fronta.

25. 09. 2023.|

We Demand Responsibility and Restraint in Solving the Crisis in the North of Kosovo

We call for responsibility and restraint in solving the crisis in the north of Kosovo, in the Banjska monastery, so that the conflict does not escalate or lead to a new tragedy. We condemn provocations and violence from any side, and demand a thorough investigation.

24. 09. 2023.|
Go to Top