Diplome za lični doprinos devastaciji Beograda

Inicijativa Ne davimo Beograd je dodelila nadležnima za donošenja urbanističkih planova kojima je predviđena izgradnja još pet novih kula na području Savskog amfiteatra “Diplome za lični doprinos devastaciji Beograda”. Protivno interesima građana Beograda, ove tri institucije stavile su se u potpunosti na stranu investitora koji je uzurpirao ovaj deo grada, u takvoj i tolikoj meri da zaslužuju posebno priznanje.

21. 06. 2018.|

Sredstva za plaćanje kazni za organizovanje protesta uspešno prikupljena, očekuju se nove presude

Kao kada smo zajedno uspeli da platimo sve troškove organizacije protesta, brojnih akcija, tužbi ili predizborne kampanje, zajedno smo uspeli i da prikupimo dovoljno novca za kazne kojima pokušavaju da uguše nezadovoljstvo građana i zaustave rad inicijative Ne davimo Beograd.

19. 06. 2018.|

Pretnje člana UO RTS-a građanima neprihvatljive: Zahteva se smena Krstića

Nakon najnovijih pretnji koje je Nebojša Krstić, član upravnog odbora Radio televizije Srbije uputio nezadovoljnim građanima, inicijativa Ne davimo Beograd zahteva da Krstić bude smenjen iz Upravnog odbora RTS-a, a da se javni servis ogradi od njegovih izjava i izvini se građanima.

14. 06. 2018.|

Povodom incidenata na Savskom nasipu: Osuda napada na bicikliste

Inicijativa Ne davimo Beograd najoštrije osuđuje nasilje kojim su bili izloženi biciklisti i članovi udruženja “Ulice za bicikliste” i “Savski nasip” dok su na Savskom nasipu protestnom šetnjom zahtevali od gradskih i republičkih službi da uklone divlje vikendice sa vodoizvorišta i da zaustave nelegalni saobraćaj po nasipu.

11. 06. 2018.|

Ruševine iz Hercegovačke ispred Ministarstva finansija

Inicijativa Ne davimo Beograd simboličnom akcijom donošenja šuta iz Savamale ispred Ministarstva finansija danas je poručila bivšem gradonačelniku odgovornom za organizovanje rušenja u Hercegovačkoj ulici, da može bežati sa funkcije na funkciju, ali da se ne može sakriti od odgovornosti za svoja dela.

01. 06. 2018.|
Go to Top