Ne davimo Beograd i Inicijativa za Požegu nastavljaju zajedničku borbu kroz partiju Zeleno-levi front

U sklopu prerastanja pokreta Ne davimo Beograd u partiju Zeleno-levi front, koja će delovati na nacionalnom nivou, potpisan je memorandum o saradnji sa lokalnom organizacijom Inicijativa za Požegu.

28. 02. 2023.|

Jerinić: Mi ne podržavamo Vladu, već tražimo odgovornost za katastrofalno upravljanje zemljom

Mi nećemo glasati za zaključke kojima se Vlada podržava u merama kojima se produbljuje socijalna nejednakost, kojima je prekomernim prikupljanjem podataka o ličnosti već 10.000 ljudi lišeno prava na novčanu socijalnu pomoć koja im omogućava da jedva preživljavaju.

25. 02. 2023.|

Lazović u Skupštini: Ne treba nam oružje, već briga o ljudima

Umesto zveckanja oružjem, želimo novo doba iskrene i dugoročne saradnje sa komšijskim državama, a ne stalne pretnje sukobima. Gnušamo se vašeg lažnog patriotizma. Dok jednom rukom mašete zastavama, drugom rasprodajete izvorišta i zemlju strancima za Rio Tinto, Ziđin, Linglong i ostale trovače, a ljude nam terate u jeftinu radnu snagu.

24. 02. 2023.|

Đorđević poziva na skup protiv skladištenje opasnog otpada blizu kuća u Barajevu

Đorđević je pozvala građane da podnose prijave do kraja propisanog roka i tako ukažu da ne pristaju na preradu otpada u opštini koja ima potencijala za razvoj turizma i označena je kao "ekološka".

24. 02. 2023.|

Govor Lazovića zbog kojeg je Jovanov pao na dosad možda najniže grane

Lazović je izazvao je burne reakcije poslanika vlasti kad je na današnjoj sednici Skupštine Srbije rekao da su dve tužiteljke Odeljenja za borbu protiv korupcije smenjene kako bi se zaustavila hapšenja u Elektroprivredi Srbije, a zatim se dotakao i naoružavanja Vojske Srbije i dronova vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

24. 02. 2023.|

Veselinović za Novu S: Prihvatljiva cena mesečne karte prevoza u Beogradu bi bila do 2000 dinara

Neizbežna tema je bila i gradski prevoz u prestonici, Veselinović je napomenuo da če grad zaposliti novih 670 kontrolora i da naplata karata mora biti povećana jer moramo da isplatimo nove ljude koji se uključuju u kontrolu.

22. 02. 2023.|
Go to Top