MORAMO i SEOS meta: Režim napravio nove lažne organizacije zelenih da bi zbunio birače

Srpska napredna stranka nastavlja sa formiranjem lažnih zelenih organizacija koja bi svojim imenom trebalo da zbune javnost i medije, kao i da izmanipulišu birače na predstojećim izborima i tako smanje izborni rezultat koalicije MORAMO. U APR-u nedavno registrovane “Pokret zeleno-leva koalicija”, “Savez ekoloških organizacija zelenih Srbije”, „Pokret zelena Akcija” i „Pokret zelena revolucija“.

31. 01. 2022.|

Ne davimo Beograd poslao preporuke školama i vrtićima u danima velikog zagađenja vazduha

Pokret Ne davimo Beograd uputio je pismo vrtićima i školama sa preporukama za ponašanje u periodima velikog zagađenja vazduha, kakvo je prethodnih dana bilo u Beogradu. Ne davimo Beograd u pismu savetuje da deca u periodima kada je vazduh jako zagađen ne izlaze u dvorište u toku odmora, da se ne održavaju časovi na otvorenom, kao ni sportske i druge aktivnosti. Na taj način i zdrava deca i ona koja imaju zdravstvene smetnje biće zaštićena od dodatnih zdravstvenih problema i komplikacija.

31. 01. 2022.|

Razotkrivena botovska mreža lažne zelene organizacije „Savez90/Zelenih Srbije”

Dan nakon što je pokret Ne davimo Beograd upozorio na to da je „Savez90/Zelenih Srbije” lažna zelena organizacija napravljena sa ciljem zbunjivanja birača i skretanja glasova koalicije MORAMO, naše društvene mreže preplavili su botovski komentari. Profili sa kojih su objavljivani napadi su imali srpska imena, ali su kao profilne slike koristili fotografije profesionalnih modela.

28. 01. 2022.|

Zvanično zaključen sporazum o formiranju zeleno-leve koalicije MORAMO

Otvorena građanska platforme AKCIJA, Ne davimo Beograd i Ekološki ustankak danas su i zvanično zaključili sporazum o formiranju koalicije MORAMO. Koalicija MORAMO predstavlja novu i autentičnu zeleno-levu opciju na političkoj sceni Srbije, koja će na aprilskim parlamentarnim i lokalnim izborima za grad Beograd građanima ponuditi priliku za zajedničku borbu i glasanje ZA: za našu zemlju, vodu i vazduh, za solidarnost i bolji životni standard svih građanki i građana, za prava za sve, obrazovanje i zdravstvenu zaštitu, za dobar grad i normalan život u Srbiji.

26. 01. 2022.|

Dveri napadaju Ne davimo Beograd, a koriste slike naših događaja kao svoje

Srpskom pokretu Dveri, koji često u javnosti napada Ne davimo Beograd da smo “strane agenture” ili da “radimo po nalogu stranih ambasada”, izgleda da to ne smeta kada uzima fotografije naših aktivnosti, protesta i akcija i prikazuje kao svoje.

25. 01. 2022.|
Go to Top