Koalicija “Biramo Beograd” potpisala sporazum

Predstavnici koalicije "Biramo Beograd", koju čini šest dosadašnjih članica "Srbija protiv nasilja" obratili su se javnosti nakon odluke da zajednički nastupe na predstojećim izborima. Ozvaničili su da su potpisali koaliciju o zajedničkom nastupu na izborima i izjavili da danas kreću u skupljanje potpisa.

30. 04. 2024.|

Radomir Lazović: Dobrica Veselinović će biti kandidat za gradonačelnika Beograda

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije koja izlazi pod sloganom "Biram borbu" biće Dobrica Veselinović, a kandidat za zamenika gradonačelnika biće Miloš Pavlović, ekskluzivno otkriva u intervjuu za Nova.rs Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta.

29. 04. 2024.|

Protest povodom najave rušenja Hotela Jugoslavija

Povodom najave rušenja hotela Jugoslavija i izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa, koji je u suprotnosti sa potrebama građana i očuvanjem kulturno-istorijskog nasleđa ovog dela Beograda, Zeleno-levi front organizovaće protest u subotu, 27. aprila 2024. godine, sa početkom u 12h, ispred hotela Jugoslavija.

25. 04. 2024.|

Lazović predsednici Skupštine: Gospođo Orlić, nemojte da nam odgovarate

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas je, u više navrata, tokom skupštinske rasprave reagovala na izlaganje poslanika opozicije, a poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović zamolio je da to ne radi, jer, kako je rekao, liči na Vladimira Orlića, prethodnog predsedavajućeg iz SNS.

23. 04. 2024.|

Ðorđević: Borba za izborne uslove trajaće do smene SNS-a

Biljana Đorđević iz Zeleno-levog fronta izjavila je da ne bi rekla da su izborni uslovi sada gori nego na prethodnim i upitala kako se oni menjaju bojkotom, podsetivši da vlast nije ispunila ni zahteve protesta kada su na ulicama bile stotine hiljada ljudi nakon masovnih ubistava početkom maja 2023.

23. 04. 2024.|
Go to Top