Veselinović: Na listi Srbija protiv nasilja su ljudi koji nisu potkupljivi

Nosilac liste koalicije "Srbija protiv nasilja" na beogradskim izborima Dobrica Veselinović rekao je danas da ima "priča" o tajnim pregovorima predstavnika SNS sa pojedinim ljudima koji su osvojili odbornička mesta u Skupštini grada Beograda, iako kandidat SNS za gradonačelnika Aleksandar Šapić tvrdi da nema tajnih pregovora.

29. 01. 2024.|

Veselinović: Srbija u velikoj institucijalnoj, političkoj i društvenoj krizi

Na zatvorenoj sednici Evropskog parlamenta, nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na beogradskim izborima Dobrica Veselinović ponovio je zahtev o potrebi međunarodne istrage izbora u Srbiji, zbog navodnih izbornih prevara i mahinacija vladajućeg režima.

26. 01. 2024.|

Veselinović u Briselu: EU traga za mehanizmima istrage i medijacije u vezi sa izborima u Srbiji

Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Dobrica Veselinović, koji boravi u Briselu, za N1 kaže da su dobili uveravanja da se situacija u Srbiji prati, te da se traga za formatom kako bi mogla da se sprovede međunarodna istraga i medijacija u vezi sa izborima u Srbiji.

25. 01. 2024.|

Veselinović o poseti Briselu: Tražićemo da Evropska komisija reaguje na izbornu krađu

Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta i član Privremenog ograna Grada Beograda istakao je večeras da ne veruje da će institucije uraditi svoj posao u slučaju izborne krađe i ocenio je da je politička kriza u Srbiji danas velika, te da je neophodna međunarodna istraga, te popravljanje svih nepravilnosti, pa tek onda ponavljanje izbora.

23. 01. 2024.|

Zeleno-levi front u poseti Evropskoj komisiji povodom izbornih nepravilnosti

Dobrica Veselinović, član predsedništva Zeleno-levog fronta i nosilac liste Srbija protiv nasilja i Marko Vujačić, međunarodni sekretar Zeleno-levog fronta od danas su u trodnevnoj poseti Briselu gde su započeli seriju sastanaka na visokom nivou sa predstavnicima Evropske komisije, poslanicima Evropskog parlamenta, medija, civilnog društva i drugih institucija Evropske unije.

22. 01. 2024.|
Go to Top