Lazović: Da oslobodimo institucije I vratimo ih u ruke građana

Radomir Lazović, kandidat za poslanika u parlamentu ispred pokreta Ne davimo Beograd i koalicije ’MORAMO’ pozvao je građane da 3. aprila energiju sa ulica i protesta prenesu na birališta kako bi institucije bile oslobođene iz kandži kriminalnog režima i vraćene u ruke građana.

31. 03. 2022.|

Dobrica Veselinović: MORAMO će rešiti problem splavova

Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika ispred pokreta Ne davimo Beograd i koalicije „MORAMO za dobar grad“ kaže da je problem splavova na Savskom keju mogao odavno i jednostavno biti rešen da je postojala dobra volja koja je izostala zbog političkih kalkulacija Aleksandra Šapića i gradskih vlasti.

30. 03. 2022.|

Tasić za AlJazeeru: Spremni smo na različite scenarije i ništa nas ne može iznenaditi

Stefan Tasić, koordinator obuke kontrolora iz Ne davimo Beograd i predizborne koalicije “Moramo”, u intervjuu za AlJazeeru tvrdi da se veliki broj građana javio sa takozvanim fantomskim pozivima na glasanje. Iako se deo ovih slučajeva može objasniti administrativnim razlozima, zabrinutost za legitimitet izbornog procesa postoji.

29. 03. 2022.|

Tasić za Danas: Pozivamo građane da prijavljuju sve neregularnosti

Prema rečima Stefana Tasića, koordinatora obuke kontrolora iz Ne davimo Beograd i predizborne koalicije “Moramo”, u prethodnim danima se javio veliki broj građana sa različitih beogradskih opština sa materijalima koji bude sumnju u manipulaciju sa biračkim spiskovima i fiktivnim prijavama prebivališta.

29. 03. 2022.|
Go to Top