Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd, ističe za Danas da je ovaj pokret uvek tvrdio da je najviši državni vrh umešan i u sprovođenje i u zataškavanje rušenja u Savamali.

Povodom ispovesti Gorana Stamenkovića, šefa smene tokom rušenja u Savamali u noći između 24-25. aprila 2016. godine, koji je za KRIK, između ostalog, rekao da mu je Dijana Hrkalović pretila, a Aleksandar Vučić slagao da će mu ispuniti obećanja koja su mu data kada je preuzeo krivicu, Lazović dodaje da je lepo što je sada došlo njegovog svedočenja.

– Međutim, mi smo već iz zvaničnih policijskih dokumenata mogli videti da je Elektrodistribucija isključila struju, da je Parking servis uklonio vozila, da je “Čistoća” zaustavila čišćenje te večeri, a da se policija nije odazivala. Naravno da je ovaj čovek samo pion u toj igri i da su odgovorni najviši funkcioneri, o čemu smo na kraju krajeva imali i priznanje Aleksandra Vučića – naglašava Lazović.

Šef smene u beogradskoj policiji u noći rušenja u Savamali Goran Stamenković negirao je da je priznao krivicu da bi mu bio ozakonjen nelegalno sagrađen objekat i najavio proteste svoje porodice ispred predsedništva i tužilaštva dok mu se ne ozakoni i drugi deo nelegalnog objekta.

Izvor: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/lazovic-stamenkovic-samo-pion-za-savamalu-odgovorni-najvisi-funkcioneri/

Pročitaj i ovo:

Era korupcije u Užicu

Nakon razotkrivanja manipulacije javnih novcem od strane gradske vlasti prilikom izbora scenariste i reditelja u okviru programa “Užice prestonica kulture 2024.”, Zeleno-levi front Užice ukazuje na još jednu sumnjivu koruptivnu radnju u izvedbi režima SNS-a i SPS-a.