Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd, ističe za Danas da je ovaj pokret uvek tvrdio da je najviši državni vrh umešan i u sprovođenje i u zataškavanje rušenja u Savamali.

Povodom ispovesti Gorana Stamenkovića, šefa smene tokom rušenja u Savamali u noći između 24-25. aprila 2016. godine, koji je za KRIK, između ostalog, rekao da mu je Dijana Hrkalović pretila, a Aleksandar Vučić slagao da će mu ispuniti obećanja koja su mu data kada je preuzeo krivicu, Lazović dodaje da je lepo što je sada došlo njegovog svedočenja.

– Međutim, mi smo već iz zvaničnih policijskih dokumenata mogli videti da je Elektrodistribucija isključila struju, da je Parking servis uklonio vozila, da je “Čistoća” zaustavila čišćenje te večeri, a da se policija nije odazivala. Naravno da je ovaj čovek samo pion u toj igri i da su odgovorni najviši funkcioneri, o čemu smo na kraju krajeva imali i priznanje Aleksandra Vučića – naglašava Lazović.

Šef smene u beogradskoj policiji u noći rušenja u Savamali Goran Stamenković negirao je da je priznao krivicu da bi mu bio ozakonjen nelegalno sagrađen objekat i najavio proteste svoje porodice ispred predsedništva i tužilaštva dok mu se ne ozakoni i drugi deo nelegalnog objekta.

Izvor: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/lazovic-stamenkovic-samo-pion-za-savamalu-odgovorni-najvisi-funkcioneri/

Pročitaj i ovo:

Peticija Ne damo Savski nasip: Građani ostavljaju dirljive poruke podrške čuvarima nasipa

Građani ostavljaju dirljive poruke podrške čuvarima Savskog nasipa u okviru peticije koju je za samo dva dana potpisalo preko 1300 ljudi. Naime, pokret Ne davimo Beograd pokrenuo je peticiju kao vid podrške građanima koji na nasipu blokiraju radove i ugrožavanje nasipa. Jedna od opcija koja je ponuđena onima koji potpišu peticiju je i da upute reči podrške građanima koji danima stražare i dežuraju na nasipu danonoćno.

Državna matura – loše prepisana lekcija

Preslikavanje tuđeg modela, površno, nedosledno, neprofesionalno, neće nikad biti dobro rešenje, kao što prepisivanje na kontrolnom ili na ispitu nikad nije dobro rešenje. Loše smo prepisali bolonjsku reformu, još lošije inkluziju. Da li biste voleli da vas vozi pilot ili operiše hirurg koji je prepisivao?