Ne davimo Beograd će bojkotovati lažirane izbore na svim nivoima koje je danas raspisao režim Srpske napredne stranke. Raspisivanjem lažiranih izbora, koji će se skoro u dan poklopiti sa godišnjicom rušenja u Savamaloj, jasno je da su u pitanju fantomski izbori. Jasna je namera kriminalnog režima da na tim fantomskim izborima želi da nastavi sa otimanjem države, gušenjem medija i gaženjem slobode građana Srbije.

Kriminalni režim koristi fantomske izbore da bi od birača napravio saučesnike u otimanju države. Fantomski izbori rađaju fantomske mandate. Takvi mandati se koriste za propise kojim se stanovi kradu, radnici otpuštaju, penzije smanjuju, gradovi pretvaraju u sabirne centre nezaposlenih a sela postaju pustinje.

Mi ne pristajemo da kriminalno politički režim SNS zloupotrebi građane i da od birača pravi saučesnike u otimanju države Srbije.

U tekstu “Dve godine od beogradskih izbora: Uslovi daleko od fer i poštenih” pročitajte više o iskustvu Ne davimo Beograd na izborima 2018. godine kada smo iz prve ruke mogli da se uverimo kako izgleda kontrola medija, pritisci na birače, ucene, pretnje i direktna krađa Srpske napredne stranke. Zato danas pozivamo na bojkot lažiranih i borbu za poštene izbore i demokratsku i slobodnu Srbiju.

Bojkot fantomskih izbora prvi korak u borbi za slobodnu svih građana. Cilj oveborbe jesu slobodni i fer izbori na svim nivoima i mi ćemo se za njih izboriti. Oni će biti prvi stepenik ka slobodnoj i demokratskoj Srbiji. Na slobodnim izborima građani će ukloniti režim Aleksandra Vučića i sve njegove fantome, jer sa njegovom kriminalno partijskom elitom nema slobodne i demokratske Srbije.

Pozivamo se građanke i građane da nam se pridruže u borbi za društvo u kome živimo dostojanstveno od svog rada, u kome zakoni jednako važe za sve, u kome je životna sredina zdrava, a javna i prirodna dobra služe svim našim građanima. Ovo je društvo za koje se danas borimo, a u kome sutra želimo da živimo. Poseti sajt www.bojkot2020.org, popuni mobilizacijski list i pridruži se štabu bojkota inicijative Ne davimo Beograd.

Čiji grad?

Čija država?