U subotu 8.8. u naselju Braća Jerković smo na štandu prikupljali potpise podrške za Inicijativu za odbranu Košutnjaka i iskoristili priliku da očistimo dečiji park.

Moramo uvek voditi računa o našim prirodnim i javnim dobrima. Moramo čuvati šume, održavati parkove i zelene površine, braniti reke i obale. To su u subotu i pokazali aktivisti i aktivistkinje iz naše voždovačke grupe, jer samo dobrim primerom, možemo zaista i da se izborimo za dobar grad za sve!

Inicijativu za odbranu Košutnjaka podržalo je preko 80 hiljada građanki i građana (što online, što offline na štandovima). Potpiši i ti i podeli: LINK.

Podsećamo i na akciju naše voždovačke grupe iz juna meseca, kada smo prekrečili kukaste krstove i grafite veličanja ratnih zločinaca na Voždovcu. Cela vest: LINK.

Ako želiš da nam se u ovome pridružiš, učlani se u Ne davimo Beograd da se zajedno borimo za NAŠ GRAD: https://nedavimobeograd.rs/uclani-se/

Pročitaj i ovo:

Ukinimo BusPlus: Apexu istekao ugovor

Nakon što je firmi Apex Solution Technology istekao ugovor za sistem naplate javnog prevoza BusPlus, inicijativa Ne davimo Beograd poziva grad da odustane od ovog štetnog posla i vrati naplatu u nadležnost grada.