Miloš Janković: Pokrećemo razgovor o budućnosti obrazovanja u Srbiji

"Problema u obrazovanju je mnogo, a jedan od osnovnih je nipodaštavanje nastavnika, nipodaštavamo ih sramnim platama, s jedne strane, i sa druge, time što ih smatramo samo izvršiocima radova", kaže za N1 Miloš Janković iz Zeleno-levog fronta (ZLF).

30. 08. 2024.|

Opozicija podnela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Novog Sada zbog neispravne vode

Sve opozicione odborničke grupe u Skupštini grada Novog Sada predale su danas zajedničku krivičnu prijavu Višem tužilaštvu u Novom Sadu, protiv gradonačelnika Milana Đurića i direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" Uroša Lončara.

29. 08. 2024.|

Program konferencije Budućnost obrazovanja u Srbiji: od ideje do promene

Zbog velikog broja prijavljenih učesnika bili smo prinuđeni da promenimo mesto održavanja konferencije “BUDUĆNOST OBRAZOVANJA U SRBIJI: Od ideje do promene”, koja će biti održana u Envoj koferencijskom centru (Gospodar Jevremova 47), u nedelju, 1. septembra od 10 do 14h.

29. 08. 2024.|

Lazović: Severina žrtva Vučićeve kampanje izazivanja sukoba

Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović ocenio je da je hrvatska pevačica Severina Vučković "najnovija žrtva" kampanje predsednika Srbije "za skretanje pažnje sa iskopavanja litijuma", i obračunavanje sa svima koji se usude da javno kažu da nešto nije u redu sa autoritativnim režimom u Srbiji.

26. 08. 2024.|

Lazović: Predsednik države i predsednica Skupštine su PR službenici Rio Tinta

Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović povodom hapšenja aktivista navodi da se radi o organizovanoj akciji koja nije sporadična i da se radi svesno, sa idejom zastrašivanja ljudi. Smatra da bi vlast trebalo da štiti javni interes, a ne da radi u službi Rio Tinta.

23. 08. 2024.|

Intervju Radomira Lazovića za Novu S: Protesti će se nastaviti na jesen, vlast je spremna na nasilje

Kopredsednik Zeleno-levog fronta, Radomir Lazović izjavio je da je ta stranka podrška protestima koje vode ekološke organizacije i u tom smislu nisu u prvom planu, ali su više nego uključeni u motivisanje ljudi da se pridruže ovoj velikoj borbi, i misli da će se protesti nastaviti i na jesen.

21. 08. 2024.|
Go to Top