Iznenađeni smo podrškom koju su SNS kandidatkinji za predsednicu skupštine opštine Zemun dali odbornici Kreni-promeni. Svi pojedinci koje SNS predlaže za odgovorne funkcije rade u službi sveopšte otimačine javnih resursa, sprovode štetne politike, a mnogi su u službi čistog kriminala. Za Zeleno-levi front je svaka saradnja ili podrška SNS-u neprihvatljiva.

Danas je na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Zemun izabrana kandidatkinja SNS Andrijana Kukolj sa 42 glasova ZA i 5 glasova BIRAMO ZEMUN protiv. U ovoj gradskoj skupštini koalicija oko Srpske napredne stranke osvojila je 35 mandata, Mi – glas iz Zemuna 2 mandata, Ruska stranka 1 mandat, Kreni promeni 14 mandata i Biramo Zemun 5 mandata. Samo je petoro odbornika Biramo Zemun glasalo protiv SNS kandidatkinje Andrijane Kukolj.

“Odbornička grupa Biramo Zemun koju čine Zeleno – levi front i Narodni pokret Srbije je glasala protiv kandidatkinje Andrijane Kukolj. Vladajuća garnitura je više puta do sada pokazala da nečija biografija i ime ne služi ničemu drugom do urušavanju i pljačkanju naših opština. Zemun je opština koja nema izgrađenu kanalizacionu mrežu, ljudi se jedva kreću jer su trotoari nedostupni a na ovoj opštini ne postoji dovoljno kulturnih centara i sportskih sadržaja. SNS je pokazao da njih problemi građana ne zanimaju već da rade samo na ugrađivanju novca u svoj džep preko besmislenih investitorskih projekata. Mi ćemo uvek biti protiv toga” izjavio je odbornik Zeleno-levog fronta, Miloš Janković.

Pročitaj i ovo:

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.