Inicijativa Ne davimo Beograd vas poziva na završni događaj i proslavu završetka predizborne kampanje i ulazak Inicijative u skupštinu grada Beograda!

Tokom ove kampanje uz učešće nesagledivog broja ljudi uspeli smo da pokažemo kako se bori za naš grad. Bili smo na ulici, u blokovima, na Savskom nasipu, hapsili su nas u Hercegovačkoj. Lepili smo plakate, pisali grafite, organizovali proteste, razgovarali u mesnim zajednicama, raspravljali se u štabu. Sve ono što smo i do sada radili, i što ćemo nastaviti da radimo u budućnosti.
Borbe sa ulica Beograda prenosimo i u Skupštinu grada!

Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak od 20h do 00h u prostoru napuštenog vojnog objekta u ulici Sibinjanin Janka broj 9.

Grad Beograd raspolaže sa velikim brojem nekorišćenih prostora u javnom vlasništvu koji bi mogli biti iskorišćeni tako da od njih imaju korist ugroženi građani, organizacije koje se bave kulturom, socijalom ili zajednica u kojoj se nalaze. Ovo je jedan od tih prostora i organizacijom završnog događaja u njemu, želimo da pokažemo svoju posvećenost ovoj temi.

Agenda:
20h Okupljanje, kuvano vino, priče iz kampanje
21h Pozdravni govori
22h Koncert
23h Đ Flip set

Biće toplo (potrudili smo se), biće strava!

Čiji grad?

P.S. Dolazi i patkomobil!