Pre samo par dana Šapić je iz bazena “11 april” izbacio preko 300 dece, a danas obećava kako će njegova vlast graditi sportske terene i igrališa. Građani ne treba da slušaju njegova obećanja, već samo da pogledaju rezultate njegove politike i videće da se SNS i SPS bore isključivo za sopstvene interese, izjavio je Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, Ne davimo Beograd i poručio Aleksandru Šapiću da odmah vrati deci termine koje im je oduzeo.

“Ovu vlast na čelu sa Šapićem nije briga za našu decu, već samo za sopstvenu promociju i korist. Kako drugačije objasniti to da se u jednom danu oduzimaju termini za preko 300 dece u bazenu “11. april” a par dana kasnije on obećava kako će otvarati nove sportske terene i igrališta. Ovo je jasan pokazatelj licemerja ove vlasti. Roditelji koji su već opterećeni visokim cenama osnovnih namirnica, a posebno hrane, zatim ogromnim poskupljenjem stanarina, treba godišnje da odvoje više stotina evra da bi im deca imala sportske aktivnosti. Mi iz Zeleno-levog fronta smatramo da je neophodno svoj deci obezbediti besplatne sportske sadržaje.” – izjavio je Veselinović.

Pročitaj i ovo:

Jerinić: Neophodno da se zakoni menjaju

Miroslav Aleksić i Jelena Jerinić iz koalicije Srbija protiv nasilja potvrdili su da će danas do 12h dostaviti predsednici Skupštine Ani Brnabić svoje predloge kako dalje raditi na preporukama ODIHR.