Pre samo par dana Šapić je iz bazena “11 april” izbacio preko 300 dece, a danas obećava kako će njegova vlast graditi sportske terene i igrališa. Građani ne treba da slušaju njegova obećanja, već samo da pogledaju rezultate njegove politike i videće da se SNS i SPS bore isključivo za sopstvene interese, izjavio je Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, Ne davimo Beograd i poručio Aleksandru Šapiću da odmah vrati deci termine koje im je oduzeo.

“Ovu vlast na čelu sa Šapićem nije briga za našu decu, već samo za sopstvenu promociju i korist. Kako drugačije objasniti to da se u jednom danu oduzimaju termini za preko 300 dece u bazenu “11. april” a par dana kasnije on obećava kako će otvarati nove sportske terene i igrališta. Ovo je jasan pokazatelj licemerja ove vlasti. Roditelji koji su već opterećeni visokim cenama osnovnih namirnica, a posebno hrane, zatim ogromnim poskupljenjem stanarina, treba godišnje da odvoje više stotina evra da bi im deca imala sportske aktivnosti. Mi iz Zeleno-levog fronta smatramo da je neophodno svoj deci obezbediti besplatne sportske sadržaje.” – izjavio je Veselinović.

Pročitaj i ovo:

Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.