Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i one koji su tu svaki put kada imaju problem.

„Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom statusu kvo koji živimo“, rekao je Veselinović za Večernje novosti.

On je naglasio i da svako ko preuzme upravljanje Beogradom posle sadašnje vlasti, mora najpre da revidira štetne ugovore kao što su projekat Beograd na vodi, spalionica u Vinči, ili prodaja PKB-a.

„Sve zloupotrebe koje nađemo, rešavaćemo isključivo u interesu grada i građana“, naglasio je Veselinović, koji je rekao i da je primarni cilj koalicije Moramo smena režima Srpske napredne stranke i da su u tome spremni i otvoreni za saradnju sa ostalim opozicionim akterima.

Pročitaj i ovo:

Šapić već dvadeset dana ne može da popravi jednu cev

Velika rupa nastala nakon pucanja magistralnog cevovoda u ulici 27. marta još uvek nije sanirana. Naime, prošlo je već 20 dana od kada je došlo do pucanja cevi i velike poplave u tek rekonstruisanom “Zelenom bulevaru”, a da nadležne službe ne mogu da završe sanaciju ove ulice.

Privatizacija Savskog nasipa i nebriga o njemu: Koliko košta pogled na Savu?

Ukoliko želite da Vaš pogled ode dalje od brane i nagomilanog đubreta i potencijalno se pruži samo na površinu reke, neophodno je da budete gosti nekih od ugostiteljskih objekata ili privatno iznajmite neki od splavova. Preostalih 407m slobodnog pogleda na reku rasparčano je na manje delove koje možete pronaći između usko zbijenih plovnih objekata.