Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i one koji su tu svaki put kada imaju problem.

„Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom statusu kvo koji živimo“, rekao je Veselinović za Večernje novosti.

On je naglasio i da svako ko preuzme upravljanje Beogradom posle sadašnje vlasti, mora najpre da revidira štetne ugovore kao što su projekat Beograd na vodi, spalionica u Vinči, ili prodaja PKB-a.

„Sve zloupotrebe koje nađemo, rešavaćemo isključivo u interesu grada i građana“, naglasio je Veselinović, koji je rekao i da je primarni cilj koalicije Moramo smena režima Srpske napredne stranke i da su u tome spremni i otvoreni za saradnju sa ostalim opozicionim akterima.

Pročitaj i ovo:

Lazović za Vreme: Svi prikrivaju istinu o krvoproliću u Banjskoj

“Apsolutno mislim da svi učestvuju u tome da se ništa ne sazna, od kriminalnih struktura do države Srbije. Čak je nejasno, ako je došlo do pregovora između srpskih i kosovskih vlasti o puštanju ovih ljudi, mislim da pobegnu iz tog okruženja, znači da u tome učestvuju i kosovske vlasti”, kaže za “Vreme” Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog fronta.