Pokret Ne davimo Beograd organizuje javnu tribinu “Nove zeleno-leve snage u regionu: iskustva iz Hrvatske i Srbije” koja će se održati u subotu, 5. novembra 2022. godine, u 19:30h, u Media reform centar, Generala Milojka Lešjanina 36, Niš.

Prethodnih godina svedoci smo uspeha zeleno-levih političkih organizacija u regionu koje su uspele da pitanja poput smanjenja ekonomskih nejednakosti, socijalne zaštite i brige, solidarnosti, zaštite životne sredine, pravične energetske tranzicije, održivog razvoja, nametnu kao jedna od ključnih za razvoj naših država.

Na javnoj tribini, učesnici i učesnice će govoriti o načinu da naše države pojedinačno, kao i ceo region, učinimo dobrim mestom za život u kome će naša deca, ostajati i videti budućnost svoje dece u njemu.

Na tribini će govoriti:
Rada Borić – zastupnica u Hrvatskom saboru i gradska zastupnica u Skupštini grada Zagreba
Rastislav Dinić, docent na Filozofskom fakultetu u Nišu
Radomir Lazović – narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predsednik Zeleno-levog kluba, Ne davimo Beograd

* Ne davimo Beograd je nedavno otpočeo proces transformacije pokreta u zeleno-levu političku partiju koja će delovati na republičkom nivou.

Facebook event 

Pročitaj i ovo: