Dragi roditelji i prosvetni radnici/e,

Znamo da povratak dece u škole dočekujete sa neizvesnošću i puno otvorenih pitanja kako će nakon majskih tragedija izgledati školska godina. Pošaljite nam vaša pitanja i nedoumice, a narodni poslanici i poslanice Zeleno-levog fronta će pokušati da na njih dobiju odgovore od Vlade i drugih nadležnih organa.

Početak školske godine je nekada bio praznik u Srbiji, veliki događaj u životu prvaka, ali i njihovih roditelja. Nažalost, polazak u školu u Srbiji ove godine obeležen je strahom i neizvesnošću.

Uprkos ogromnim problemima sa kojima se naš obrazovni sistem suočava, a posebno nakon majskih tragedija u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i u okolini Mladenovca, ljudi koji vode državu se ponašaju kao da je sve u redu. Njima je najvažnije da “sistem nije zakazao”, odnosno da izbegnu svoju odgovornost za urušavanje sistema.

Zbog toga vas pitamo šta vas muči u školskom sistemu Srbije, a naši narodni poslanici i poslanice pokušaće da dobiju odgovore od vlade i nadležnih organa. 

Pitanje postavite klikom na donju sliku

Postavite pitanje na linku.

Pročitaj i ovo:

Veselinović: Imamo plan za efikasan javni prevoz u Mladenovcu

Koalicija “Srbija protiv nasilja” posetila je Mladenovac, osvrnula se na problem saobraćaja u ovom delu grada i iznela plan na koji način će javni prevoz u Mladenovcu učiniti efikasnijim. Građani i građanke Mladenovca svakodnevno su zaglavljeni u gužvama, gde da bi stigli do Beograda zbog škole ili posla, neretko provedu više od 4 sata u prevozu.