Tim za kontrolu izbora liste “Srbija protiv nasilja” moli građane da sve pozive za glasanje osobama koji ne žive na tim adresama, donesu u njihove kancelarije koje se nalaze u Vojvode Stepe 199 ili pošalju na mejl [email protected]

Svaki taj listić je dokaz u pravnoj borbi protiv fantomskih glasača i zaštiti izborne volje svakog građanina Srbije.

„Takođe, pozivamo građane da provere u najbližoj stanici policije da li je neko prijavljen na njihovu adersu bez njihovog znanja i da nas, ukoliko dobiju potvrdan odgovor, o tome obaveste na na imejl [email protected]„.

Izborne mahinacije mogu se sprečiti zajedničkim radom.

Naš tim je sastavljen od iskusnih pravnika kojima su potrebi dokazi kako bi vaše pravo da samo birate kako ćete da živite nakon izbora bilo samo vaše, a rezultat izbora glasanja verna slika vaše odluke.

Pročitaj i ovo:

Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.