Dragan J. Vučićević došao je u Sportski centar Banjica sa ekipom svoje televizije, kako bi, navodno, radio uživo uključenje sa tog mesta. Dok mu je mlađi kolega držao mikrofon, on je verbalno napao narodnog poslanika Đorđa Pavićevića iz Zeleno-levog fronta, optužujući ga za nasilje. Prisutan je bio i Simo Spasić.

Vučićević se povišenim tonom obratio Pavićeviću, pitajući ga šta će on tu i da li će da bije i njegovog sina, koji se, kako je rekao, nalazi u istom takvom centru.

„Ajde da vidim kako ćete da pravite nasilje nad ovim ljudima! Evo došao sam da ih branim… Razbili ste vrata. Sram vas, bilo! Ti profesor?!“, vikao je Dragan J. Vučićević na Pavićevića, dok je Simo Spasić u pozadini uzvikivao „srbomrsci“.

Mašući prstom, Vučićević je dodao „mi“, pa se ispravio „ja izvodim svoje birače“.

„Ja sam izveo celu svoju porodicu. Izvedite vi koga hoćete“, vikao je Vučićević i rekao da ide i on da radi u kol centru, poručujući „čik dođite“.

Pre glavnog urednika Informera, salu je napustio Simo Spasić, kome je izlaz pokazao sam Vučićević: „Simo, molim te smiri se, praviš samo štetu“.

Kako javlja reporterka N1, u Sportskom centru Banjica je trenutno mirno. Urednik Informera je i dalje tu sa svojim ekipom i radi uključenja uživo u program na svojoj televiziji.

Ispred SC je došla i ekipa Hitne pomoći, a našoj televiziji je rečeno da su tu jer su danas dežurni.

Ekipa N1 je ranije danas u SC Banjica zatekla aktiviste SNS sa spiskovima, za koje su prisutni predstavnici opozicije tvrdili da predstavljaju paralelne biračke spiskove. Na licu mesta se pojavio i direktor PIO Fonda Relja Ognjenović koji je pokazao navodni ugovor i objasnio da je sala zakupljena za kol centar.

Pročitaj i ovo:

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.