Zbog objavljivanja snimka na kome se vidi da radovi na gradilištu u 4 velike gradske ulice stoje, inicijativa Ne davimo Beograd našla se na udaru naprednjačkih botova, koji su za nešto manje od sat vremena ostavili preko 1500 komentara. Na snimku se vidi da su mašine ugašene, a da na celom gradilištu u 27. marta jedva da ima po koji radnik. Zbog svoje neusklađenosti sa drugim raskopavanjima, ovo gradilište prouzrokovalo je ogromne probleme u gradskom saobraćaju, a zbog loše organizacije, čini nepodnošljivim život stanarima obližnjih ulica. Inicijativa Ne davimo Beograd u obilasku gradilišta i uključenju uživo otvorila ova pitanja, a umesto odgovora, usledila je lavina botovskih komentara, pretnji, uvreda i sličnih napada.

Za samo sat vremena od kada je video objavljen, preko 1500 komentara sa sličnim porukama ostavljeno je ispod njega. Botovi veruju da se radi u najboljem interesu građana, optužuju nas da nam smeta napredak Beograda, iskazuju veru u gradsku vlast i predsednika, ali i vređaju, napadaju i prete. Broj komentara i dalje raste.

Pogledajte snimak na kome se vidi da nema radova:

Radovi u 4 velika bulevara stoje, nema nigde radnika, iako prouzrokuju velike probleme u saobraćaju, kao i muke stanarima koji zive pored lose organizovanog gradilišta. Sve detalje naci cete na linku:https://nedavimobeograd.rs/rekonstrukcija-cetiri-velike-gradske-ulice-bi-morala-biti-drugacija/

Posted by Ne davimo Beograd on Sreda, 07. avgust 2019.