Radomiru Lazoviću, poslaniku Ne davimo Beogradu u Skupštini Srbije, stigla je pretnja preko društvene mreže Facebook da će biti ubijen kao političar Oliver Ivanović.

“Tebe nećemo braniti dabogda završio kao Oliver Ivanović pa da proslavimo”, piše u pretnji upućenoj Radomiru Lazoviću.

– Nakon što su nas, slično kao Olivera Ivanovića, targetirali onim bizarnim spotovima punim laži i mržnje, sada dobijam i direktne pretnje da me, isto kao Olivera Ivanovića treba ubiti. Ovakve pretnje mi govore da SNS simpatizeri i botovi zapravo opravdavaju i priželjkuju fizičke obračune, pa čak i ubistva političkih neistomišljenika Aleksandra Vučića – kaže za Danas Radomir Lazović.

Podsetimo, nedavno je bivši poslanik SNS-a napravio “sačekušu” na stepenicama parlamenta ovom narodnom poslaniku, a da do danas, kako kaže Lazović, nema nikakve informacije iz policije da li su bilo šta preduzeli po tom pitanju.

– Sve ovo je rezultat kampanje mržnje koju organizuje režim, ali mogu da im poručim da ih se ne plašim i da ću samo snažnije da nastavim da se borim za Srbiju bez nasilja i naprednjačkog kriminala. Ova i slične pretnje su krenule da stižu nakon što sam u Narodnoj skupštini analizirao program Jedinstvene Srbije i SPS-a i govorio o štetnosti ove dve organizacije za našu zemlju – zaključuje naš sagovornik.

Pročitaj i ovo: