Pridružite se našem timu za kontrolu izbora, pozivamo vas da se prijavite i budete kontrolor ili kontrolorka! Pomozite nam da na biralištima sačuvano slobodnu volju građana i građanki. Prijavite se, a naši aktivisti će vas kontaktirati i pozvati na obuku za kontrolore, u skladu sa vašim slobodnim vremenom.

Kako bi se suprotstavili kriminalnom režimu Srpske napredne stranke, moramo da razvijemo mrežu obučenih i pouzdanih kontrolora na svim izbornim mestima u Beogradu. Molimo vas da u svom okruženju pitate ljude za koje mislite da bi mogli da pomognu u ovoj nameri. Ova molba se posebno odnosi na one ljude koji imaju prethodnog iskustva u izbornim procesima, ali u redu je i ako nemate iskustva jer svi kontrolori prolaze obuku.

Nakon što se prijavite preko formulara, naši aktivisti će vas kontaktirati i pozvati na obuku za kontrolore, u skladu sa vašim slobodnim vremenom.

Zajedno ćemo se izboriti da oslobodimo naš grad, zaustavimo sve štetne projekte kriminalne vlasti i od njega napravimo DOBAR GRAD!

Hvala vam na podršci i poverenju koje ukazujete pokretu Ne davimo Beograd.

Za sva pitanja slobodno nam pišite na: [email protected]

Pročitaj i ovo:

Privatizacija Savskog nasipa i nebriga o njemu: Koliko košta pogled na Savu?

Ukoliko želite da Vaš pogled ode dalje od brane i nagomilanog đubreta i potencijalno se pruži samo na površinu reke, neophodno je da budete gosti nekih od ugostiteljskih objekata ili privatno iznajmite neki od splavova. Preostalih 407m slobodnog pogleda na reku rasparčano je na manje delove koje možete pronaći između usko zbijenih plovnih objekata.

Veselinović za N1: Parlamentarna većina uplašena, SNS izvlači tešku mašineriju

Dobrica Veselinović, odbornik u Skupštini Grada Beograda, rekao je da poslanici iz Ne davimo Beograd sami pišu svoje govore, za razliku od poslanika Srpske napredne stranke za koje je kazao da sa sobom nose skripte sa uvredama. Veselinović je tako odgovorio na optužbe premijerke Ane Brnabić koje je iznela u Skupštini Srbije. On je dodao da je to znak da su se poslanici vladajuće većine uplašili opozicije u parlamentu i da izvode tešku mašineriju.