Иницијатива Не давимо Београд данас је на улице Београда извезла своје ново специјално оруђе – ПАТКОМОБИЛ!

Паткомобил “Иницијатива Не давимо Београд – жута патка – Чији град, Наш град” којим је зналачки управљала посада под бројем 12, Ксенија Радовановић/Добрица Веселиновић, имао је своју премијеру данас на Тргу Славија.

Овај специјално модификован Ренаулт 4 ГТЛ од 1108 ccm, представља последњи крик технике и сва је прилика да ће лансирати Иницијативу Не давимо Београд у Градску скупштину.

И поред хладног и тмурног времена, окупљени грађани су овацијама и махањем поздравили паткомобил који је кружио петнаестак минута кужним током на Славији!

Грађанима који су до тада погнутих глава гледали у светлећу фонтану на коју су наши градски челници спуцали скоро два милиона евра, грађанима који су прескачући већ поломљене плоче још увек недовршеног платоа, и прелазећи улицу на бесмислено далеким и неприступачним пешачким прелазима, покушавали да дођу до стајалишта јавног превоза, појава паткомобила вратила је на лица осмехе и веру да Београд заслужује боље од Синише Малог и Горана Весића.

Кампања за градске изборе 4. марта улази у финиш, а уколико као и ви желите да бахатим насилницима на власти видите леђа, јавите нам се и паткомобил стиже и у ваш крај!

Промена долази!