Inicijativa Ne davimo Beograd danas je na ulice Beograda izvezla svoje novo specijalno oruđe – PATKOMOBIL!

Patkomobil “Inicijativa Ne davimo Beograd – žuta patka – Čiji grad, Naš grad” kojim je znalački upravljala posada pod brojem 12, Ksenija Radovanović/Dobrica Veselinović, imao je svoju premijeru danas na Trgu Slavija.

Ovaj specijalno modifikovan Renault 4 GTL od 1108 ccm, predstavlja poslednji krik tehnike i sva je prilika da će lansirati Inicijativu Ne davimo Beograd u Gradsku skupštinu.

I pored hladnog i tmurnog vremena, okupljeni građani su ovacijama i mahanjem pozdravili patkomobil koji je kružio petnaestak minuta kužnim tokom na Slaviji!

Građanima koji su do tada pognutih glava gledali u svetleću fontanu na koju su naši gradski čelnici spucali skoro dva miliona evra, građanima koji su preskačući već polomljene ploče još uvek nedovršenog platoa, i prelazeći ulicu na besmisleno dalekim i nepristupačnim pešačkim prelazima, pokušavali da dođu do stajališta javnog prevoza, pojava patkomobila vratila je na lica osmehe i veru da Beograd zaslužuje bolje od Siniše Malog i Gorana Vesića.

Kampanja za gradske izbore 4. marta ulazi u finiš, a ukoliko kao i vi želite da bahatim nasilnicima na vlasti vidite leđa, javite nam se i patkomobil stiže i u vaš kraj!

Promena dolazi!