Aleksandar Vučić i Ana Brnabić su majstori manipilacije i vrhunski stručnjaci kada je u pitanju sejanje podela među nezadovoljnim ljudima, izjavio je Robert Kozma, narodni poslanik Zeleno-levog kluba, Ne davimo Beograd povodom nastavka pregovora poljoprivrednika i Vlade. Kozma je uputio podršku poljoprivrednicima i pozvao ih da budu izuzetno oprezni kada razgovaraju sa predstavnicima vlasti.

Mnogo puta do sada smo videli da vlast prvo omalovažava ljude u protestu i umanjuje probleme, a zatim pokušavaju da se dogovore sa pojedincima i pojedinačnim grupama kako bi izazvali podele i lakše savladali nezadovoljne ljude. U poslednjem činu, kada im to pođe za rukom, pojavljuje se Aleksandar Vučić kao spasilac da nudi mrvice, iako nema nikakva ustavna ovlašćenja da se bavi poljoprivredom. – poručio je Robert Kozma

Zeleno-levi poslanički klub Ne davimo Beograd – Moramo

Pročitaj i ovo:

Skupština da se uključi u istragu poslovanja Beograda na vodi i rušenja u Hercegovačkoj

Poslanici Zeleno-levog kluba - Ne davimo Beograd podneli su predloge za obrazovanje anketnog odbora povodom rušenja u „Savamali” i komisije za utrvđivanje činjenica o Ugovoru o “Beogradu na vodi”. Podnošenjem ovih predloga želimo da poručimo da ne odustajemo od utvrđivanja istine o dešavanjima u Savamali i raskrinkavanju projekta „Beograd na vodi” koji finansiraju svi građani i građanke Srbije, a od koga koristi ima samo privatni investitor i sa njima povezani funkcioneri iz državnog vrha.

Zahtevamo od gradske uprave da pod hitno prekine finansiranje “novina” Informer

Grad Beograd je u poslednje tri i po godine sufinansirao Informer sa 11,5 miliona dinara. Nepoznato je koliko je još sredstava gradska uprava uplatila Informeru za veliki broj oglasa kojima oglašava javne uvide, prodaje nekretnina i slično. Pitali smo vlast koliko ukupno novca naših sugrađana i sugrađanki su dali ovom “glasilu”, ali odgovor još uvek nismo dobili.