Inicijativa Ne davimo Beograd pokreće emisiju „Naš grad LIVE“ koja će svakog utorka u 20 časova biti emitovana preko fejsbuk stranice Inicijative na adresi: facebook.com/nedavimobeograd

Emisija „Naš grad LIVE“ pratiće aktivnosti inicijative Ne davimo Beograd i dati nam priliku da u jednosatnom formatu sa gostima detaljno razgovaramo o stavovima pokreta, akcijama i dešavanjima u kojima učestvujemo. ,,Naš grad LIVE” biti i mesto dijaloga, s obzirom na to da će gledaoci imati priliku da postavljaju pitanja i šalju komentare na koje će naši gosti odgovarati.

U prvoj emisiji, u utorak 2. juna od 20 časova, gost emisije „Naš grad LIVE“ biće Robert Kozma, generalni sekretar asocijacije Građanski front sa kojim ćemo razgovarati o predstojećim izborima, bojkotu kao najboljem oružju protiv diktature, ali i o dešavanjima širom Srbije u kojima članice Građanskog fronta učestvuju..

Ukoliko želite da nam pomognete i podržite emisiju, to možete uraditi tako što ćete na vašim profilima podeliti najavu 🙂 

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u utorak, u 20 časova, postavljati pitanja ili komentare, ali i naravno podeliti prenos emisije koji će ići uživo i pozvati prijatelje da gledaju.

Čiji grad?

Pročitaj i ovo:

KOVID-19 i Kosovo: trojna kriza

Dok se većina zemalja sveta suočava sa dvojnom, zdravstvenom i ekonomskom krizom, Kosovo prelazi u trojnu krizu zbog političkih dešavanja.

Ne davimo Beograd pokreće Inicijativu za odbranu Košutnjaka

Podržite potpisom “Inicijativu za odbranu Košutnjaka” i pomozite da se spreče namere investitora i gradskih vlasti da se skoro 30 hektara gradske šume poseče, a umesto nje u ovom području izgradi stambeno-komercijalni kompleks. Svi potpisnici biće obaveštavani i pozivani na akcije protiv ovog štetnog projekta.