Mi, dole potpisani građani, zahtevamo da se omogući nesmetano funkcionisanje železničke stanice Vukov spomenik i da se ne dozvoli njeno potpuno zatvaranje na čak 500 dana zbog rekonstrukcije pokretnih stepenica!

Zahtevamo od preduzeća Infrastruktura železnice da pronađe alternativno rešenje i omogući da hiljade građana svakodnevno koriste ovu stranicu i tokom rekonstrukcije stepenica.

BG voz predstavlja dobru, održivu alternativu privatnom automobilu, zbog veće pouzdanosti i tačnosti, jer voz nije zavisan od saobraćajne mreže i ne zaglavljuje u gradskim gužvama.

Pogotovu je on odlična vezu Batajnice, Ovče, Zemuna, Novog Beograda, kao i Resnika, Lazarevca i Mladenovca sa centrom Beograda, fakultetima i radnim mestima.

Podelite ovu peticiju i pozovite svoje prijatelje, kolege, komšije i sve one koji žele da Beograd postane dobar grad za sve, da je podrže.

*Svi potpisnici ove peticije biće obaveštavani i pozvani na akcije za očuvanje javnih i prirodnih dobara širom našeg grada.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na: [email protected]

Pročitaj i ovo:

Potpisan “Dogovor za pobedu”

Organizatori protesta “Srbija protiv nasilja” usaglasili su dokument “DOGOVOR ZA POBEDU” u kojem se poziva na saradnju svih opozicionih izbornih lista na predstojećim izborima, bez obzira koje ih pojedinačne organizacije budu činile. Saradnja podrazumeva uvažavanje i nenapadanje organizacija opozicije, koordinisanje akcija opozicije i fokusiranje na smenu kriminalnog SNS režima. DOGOVOR ZA POBEDU predviđa zajedničku kontrolu izbora i zajedničke aktivnosti na podizanju izlaznosti na izborima.