Povodom najavljenog vraćanja restriktivnih mera, a posle neodgovornog ponašanja vrha vlasti, zataškavanja stvarnih razmera epidemije, divljačkih bakljada po krovovima naših zgrada od strane sluga režima, organizovanja farse od izbora, dozvole za održavanje sportskih utakmica sa masovnim prisustvom i postizbornih slavlja farse od izbora, jasno je da je diktatorska vlast najodgovornija za porast broja obolelih i veliki broj smrtnih slučajeva od koronavirusa.

Ne davimo Beograd poručuje predsedniku Aleksandru Vučiću i naprednjačkom režimu da su najviše odgovorni za posledice odluka koje su ugrozile brojne živote i zdravstveni sistem dovele pred kolaps. A mere koje su najavljene samo su alibi i služe za zataškavanje nesposobnosti vlasti i njihovog igranja sa životima građana i građanki Srbije. Nećemo stati dok ne budete odgovarali za svoja nedela.

Pročitaj i ovo:

“Gradonačelnik” Zoran Radojičić ne zna ni koliki je budžet Grada Beograda

Šokirani smo činjenicom da gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, nije upoznat sa iznosom budžeta grada. Naime, Radojičić je gostujući u jutarnjem programu "TV Pink" izneo netačan podatak o gradskom budžetu uvećavajući ga za enormnih 700 miliona evra. Da stvar bude gora, u javnosti je upravo aktuelna debata o budžetu, pa činjenica da gradonačelnik ne zna koliki je budžet grada kojim upravlja, ostavlja utisak opšteg nemara i nesposobnosti.

Lazović za Nova S: Rasipamo novac dok se deca leče sms porukama

“Sa jedne strane treba da slavimo neko zajedništvo, bolju godinu želimo jedni drugima. Umesto da ta sredstva uložimo, da nekome zaista bude bolje, mi ih rasipamo tako da na njima zarade korumpirana elita bliska sa Naprednom strankom”, kazao je Radomir Lazović.