Nastavlja se borba da zapuštena zelena površina na okretnici autobusa 26, postane park. Naši aktivisti i aktivistkinje, zajedno sa komšijama sa Voždovca, ponovo su napravili radnu akciju i očistili ovu zelenu površinu. Peti put!

Pogledajte kako je bilo na radnoj akciji čišćenja. [foto]

Uprkos navodima u medijima da je opština Voždovac uredila, godinama zapuštenu zelenu površinu, na okretnici autobusa 26, naša lokalna ekipa sa Voždovca ponovo je zatekla veliku količinu otpada. Zbog toga smo i peti put napravili radnu akciju i ovaj prostor očisliti. Nastavljamo da insisitramo da ovaj prostor postane uređeni park za sve komšije.

Bravo za sve koji su učestvovali, a ukoliko i vi želite da nam se pridružite da se izborimo da Beograd postane dobar grad, to možete uraditi na [linku]

Pročitaj i ovo:

Ne davimo Beograd otpočeo obuku kontrolora: Prijavi se!

Pokret Ne davimo Beograd je otpočeo obuku kontrolora i formiranje tima za kontrolu izbora, kako bismo spremno dočekali predstojeće gradske izbore. Iako pregovori o izbornim uslovima još uvek traju i ne znamo da li će se steći uslovi da građani slobodno izraze svoju volju na izborima, od čega zavisi i da li će Ne davimo Beograd na njima učestvovati, spremamo se kao da učestvujemo, i zato nam je vaša pomoć jako važna. Prijavite se!

Robert Kozma za VOA: Izborni uslovi se moraju poboljšati

"Mi ovaj razgovor vodimo zato što u Srbiji na snazi nije demokratski režim. Nažalost, postojeća vlast je od neke izborne demokratije svela Srbiju na nedemokratski hibridni režim. I to je konstatovano u raznim izveštajima, od Fridom hausa, ali i u izveštaju Evropskog parlamenta. Zbog toga se vodi ovaj razgovor i ne traže se nikakvi ustupci za političke aktere. Ne, traži se poštovanje prava građana", kaže Kozma.

Luna park: Jednačina promene u viru interesa

Suzana Zlatanović i njen #LunaPark zakucali su na vrata štaba pokreta „Ne davimo Beograd” u potrazi za rešenjima kako da gradu, a i nama građanima - bude bolje i da se agonija od mali milion nepravdi već jednom zaustavi...