Posle Patkomobilovog odlaska u zasluženu penziju, i dužeg perioda traganja za dostojnim naslednikom, ponosno vam predstavljamo našu novu Zastavu!

Inicijativa Ne davimo Beograd je od danas postala ponosni vlasnik kombija Zastava Rival! Ova snažna mašina u najboljim godinama izrađena je u domaćoj radinosti 1990 godine i ima radnu zapreminu motora od 2440 kubika, 53 konjske snage može da poveze do 8 putnika sa teretom u maksimalnoj ukupnoj nosivosti od 3 tone!

Sa novom Zastavom u našoj floti imaćemo priliku da u toku sledeće godine obiđemo sve krajeve i blokove našeg grada, da se susretnemo sa našim sugrađanima i sugrađankama, obavestimo ih o našim aktivnostima i planovima, i upozanamo se problemima širom grada. Ali i najvažnije, imaćemo dodatni pogon u zajednickim naporima da učinimo Beograd dobrim gradom za sve!

Nova Zastava Inicijative Ne davimo Beograd obezbeđena je zahvaljujući donacijama članova i simpatizera pokreta.

Pogledajte snimak poslednjeg kruga Patkomobila koji je otišao u zasluženu penziju. Patkomobil je imao izuzetno važnu ulogu tokom izborne kampanje za skupštinu grada Beograda 2018. godine, kada nam je ovo malo vozilo velikog srca pomagalo, prevozilo i krstarillo ulicama našeg grada, ponosno noseći broj 12, broj naše izborne sa kojom smo osvojili podršku od 30.000 vaših glasova.

Ukoliko želite da podržite rad Ne davimo Beograd i novčanom donacijom doprinesete da Beograd postane dobar grad za sve, to možete uraditi uplatom na dinarski račun:
205-0000000268759-75
Primalac:
Udruženje Ne davimo Beograd,
Dositejeva 13
Svrha uplate:
“Donacija inicijativi Ne davimo Beograd”
Šifra plaćanja:
189 za uplate u novcu, 289 za uplate preko računa

Više informacija o uplatama u drugim valutama možete saznati na:

Pročitaj i ovo: