Omalovažavanje, napadi, optužbe da smo izdajnici ili plaćenici su jedini način kako se Aleksandar Vučić odnosi prema opoziciji, izjavio je Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta za N1 povodom navoda predsednika Srbije da se prijavio za studentsku karticu.

„Podsećam vas i da sam od strane SNS trpeo diskriminaciju i zbog toga što imam astmu čemu su se u Narodnoj skupštini rugali, da su mi njihovi narodni poslanici pretili ubistvom, napali me na stepeništu parlamenta, a njihovi mediji ne prestaju sa užasnim podvalama i lažima. Upravo sam imao suđenje protiv Srpskog telegrafa zbog tvrdnji da sam ja i drugi opozicioni poslanici deo Belivukovog klana. Ni manje ni više. Užasno je i ovo što rade kolegi Đorđu Miketiću“, rekao je Lazović.

Kako je naveo, ovo je jedan sveopšti rat koji Vučić vodi protiv svakoga ko mu je politički neistomišljenik. Podsećamo, Vučić je sinoć na televiziji Pink najavio da će svim srednjoškolcima u Srbiji biti isplaćeno 10.000 dinara, mimo svojih ustavnih ovlašćenja. Tokom istog gostovanja govorio je i o obrazovanju Radomira Lazovića navodeći da će i on dobiti studentsku karticu.

Kako je ocenio Lazović, sve to govori da „izgleda ipak nešto radimo dobro čim se režim toliko trudi da nas napada“, ističući da svoje obrazovanje ne krije i draže mu je ono, nego „laži naprednjačkih funkcionera da su doktori nauka, poput doktora Siniše Malog ili gradonačelnika doktora Aleksandra Šapića“.

„Tačno je da nisam završio fakultet, kao uostalom i većina građana i građanki Srbije, ali znate šta još nisam uradio, kao i većina građana i građanki Srbije? Nisam kupio niti falsifikovao diplomu, što dobar deo funkcionera i funkcionerki SNS-a jeste uradio. Građani mogu da biraju između docentkinje dr Biljane Đorđević i mene koji smo kolideri ZLF-a i nijedno od nas nije kupilo svoju diplomu ili korumpirane vlasti koja je devastirala našu državu“, naveo je Lazović.

Kako je istakao, važno mu je da građani znaju da ih opozicija ne laže, da uvek sve govore kako jeste.

A siguran sam da će 17. decembra građani znati da izaberu da podršku daju poštenim i iskrenim ljudima koji imaju plan kako da Srbiju oslobode nasilja i kriminala i zaustave strašan rast cena i inflaciju, dodaje Lazović.

Pročitaj i ovo:

Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.