Zeleno-levi front u koaliciji “Srbija protiv nasilja”, nastavlja kampanju u Srbiji, gde je Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi “Srbija protiv nasilja” ukazao na težak ekonomski položaj i najavio da će se ljudi sa promenom sadašnje vlasti osloboditi svakodnevnog straha od prilaska kasi u prodavnicama.

Koalicija “Srbija protiv nasilja”, posetila je Kraljevo i iznela plan ujedinjene opocijije da Srbiju oslobodi od straha i nasilja. Lazović je istakao da je Kraljevo jedan od gradova koji je platio najveću cenu ekonomskih katastrofa sadašnje Vlade.

“Moramo da učinimo sve da u Srbiju vratimo sistem. Sistem mora da raskine sa kriminalom i korupcijom koji izjedaju naše društvo i obezbedi da bez straha šaljemo decu u škole. Želimo da supermarketima idemo ka kasi bez neizvesnosti i straha da li imamo da platimo sve što je u našoj korpi. Nismo zaslužili da se tako osećamo. Želimo da promenimo Srbiju, želimo da živimo dobro i da se osećamo dobro! Želimo da vratimo osmeh na sva naša lica i na lica naše dece”, rekao je Radomir Lazović.

Koalicija “Srbija protiv nasilja” će u narednom periodu nastaviti da posećuje mesta širom Srbije i prenosi poruku da je promena moguća nakon 17. decembra.

Pročitaj i ovo:

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.