Poslanik i kopredsednik Zeleno levog fronta Radomir Lazović ocenio je danas da bi koalicija Srbija protiv nasilja trebalo da usaglasi blizak zajednički nastup na izborima sa koalicijom NADA, ali u dve kolone – građanskoj i desnoj i uz podršku javnih ličnosti i svih onih kojima je, kako je rekao, stalo do budućnosti Beograda i Srbije.

„Ukoliko bi se SPN i NADA dogovorili da nastupe koordinisano i u saradnji, kao dve liste, mislim da bi u zbiru to donelo mnogo više glasova nego kada bi išli na istoj listi. Takođe, ovakav dogovor bi nam omogućio da imamo duplo više kontrolora na izborima koji bi trebalo blisko da sarađuju“ naveo je Lazović za Danas.

Lazović je ocenio da bi se na taj način i ljudima kojima je bliža konzervativna i desna politika, ponudilo da glasaju za opoziciju koja nije u saradnji sa vlašću.

Pročitaj i ovo:

Jerinić: Neophodno da se zakoni menjaju

Miroslav Aleksić i Jelena Jerinić iz koalicije Srbija protiv nasilja potvrdili su da će danas do 12h dostaviti predsednici Skupštine Ani Brnabić svoje predloge kako dalje raditi na preporukama ODIHR.