Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović naveo je za današnji list Nova da su sankcije koje je SAD uvela direktoru Bezbednosne informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu jedan od najvećih udaraca koje je Vlada imala.

Dodao je da činjenica da je šef BIA na crnoj listi govori o njegovoj dubokoj „povezanosti sa kriminalom“.

Lazović je naveo da vlast želi da kaže kako se tu radi o geopolitičkim pregrupisanjima, a da je zapravo činjenica da se Vulin bavi „prodajom narkotika“ i „ilegalnom trgovinom oružjem“ što je, kako je kazao, nedopustivo za svaku vladu.

Govoreći o prelazu dosadašnjeg pokreta Ne davimo Beograd u stranku Zeleno-levi front kazao je da će ona sarađivati s proevropskom opozicijom a neće sa Srpskom naprednom strankom, niti „satelitima“ te stranke.

„Saradnju vidimo sa proevropskom opozicijom, odnosno sa onim strankama sa kojima vidimo opciju programskih poklapanja“, ocenio je Lazović za Novu.

Pročitaj i ovo:

Tribina: Za mesne zajednice na Novom Beogradu!

Pokušali smo i kao stranka i kao građani da dobijemo salu neke od mesnih zajednica, ali nam jasno stranački profilisana opštinska vlast to nije obezbedila. Zato smo, kao neku vrstu protesta, tribinu održali ispred samog ulaza u MZ.