Narodni poslanik Radomir Lazović ocenio je da u Srbiji postoje važnije stvari od izbora i dodao da su to zahtevi sa protesta. “Ako vlast ne želi da ispuni ove zahteve, počistićemo ih sa političke scene”, poručio je Lazović.

Lazović je u uključrenju u specijalnu emisiju TV N1 pojasnio zašto je u toku današnjeg protesta, preko puta policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, na zgradi bio okačen transparent protiv provladinih medija.

„Ono što možete videti na zgradi je deo poruka sa ovog protesta koji se odnosi na medije, a u sklopu zahteva koji su izneti. Na tom transparentu nalaze se simbolično logotipi onih televizija i dnevnih novina koji su najviše širile mržnju i nasilje u našem društvu do sada“, kazao je Lazović i podsetio na zahteve protesta.

Ocenjuje da su ti mediji „produžena ruka režima u sejanju mržnje i nasilja“.

On je ponovio da je podrška današnjeg protesta policajcima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću.

Pročitaj i ovo:

Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.