Falsifikati potpisa i druge malverzacije koje se sprovode kako bi se što veći broj izbornih lista prijavio za izbore, posebno u gradu Beogradu, ukazuju na to da je SNS u ozbiljnom padu.

“Srpska napredna stranka će učiniti sve da prekrajanjima izborne volje građana, zaustavi promene i pobedu koalicije Srbija protiv nasilja. Na listama na kojima su falsifikovani ovi potpisi nalazi se veliki broj ljudi, a posebno je cinično to što su među njima potpisi novinarke Jelene Zorić, koji se nalaze na čak dve izborne liste, kao i glumice Bojane Maljević”, kaže Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi koalicije Srbija protiv nasilja. “Prosto se čini da su uhvaćeni u delu, a mi smo u tome uspeli da ih zaustavimo i podnesemo krivične prijave”, dodao je Lazović.

Zeleno-levi front i koalicija Srbija protiv nasilja pozivaju građane da se prijave i budu kontrolori, kako bismo uspeli i na izborni dan da zaustavimo krađu. Pozivamo sve da 17. decembra izađu na izbore, da glasaju za Srbiju protiv nasilja i da se 18. probudimo državi i društvu koji brinu za svoje građane.

Pročitaj i ovo:

Zeleno-levi front zahteva potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću

Zahtevamo usvajanje izmena Zakona o oglašavanju i potpunu zabranu reklamiranja igara na sreću, kockarnica, kladionica, slot klubova, online igraonica i svih drugih oblika kockanja koji ostavljaju ogromne štetne posledice po naše društvo. Zeleno-levi front je u Narodnoj skupštini podneo predlog izmene Zakona o oglašavanju kojim se predviđa potpuna zabrana oglašavanja igara na sreću.

ZLF: Požari na deponijama su posledica partijskog upravljanja gradom

Danas je izbio požar na deponiji u Kumodražu, koji preti da bude još jedna u nizu ekoloških katastrofa zbog nemarnog upravljanja otpadom i ignorisanja problema divljih deponija od strane vlasti. Crni dim se širi opštinom Voždovac, što ukazuje da će građani narednih dana jedva disati zbog zagađenja vazduha.