Koalicija Srbija protiv nasilja, predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji beogradsku pobedničku izbornu listu za izbore koji će se održati 17. decembra.

Pre godinu i po dana na ovo isto mesto došli smo tramvajem, noseći kutije zeleno-leve koalicije i time u srpsku politiku doneli jednu novu energiju, nov pristup i nove teme.

Danas u mnogo većoj koaliciji, izlazimo ponovo na izbore, jači i još ubeđeni i sigurniji da Beogradu treba promena. I da ta promena dolazi. Ta promena je Srbija bez nasilja.

Na ovim izborima Zeleno-levi front sa koalicijom Srbija protiv nasilja, kandiduje politiku koja se bori protiv nasilja, korupcije i politiku koja želi da smanjuje društvene i ekonomske nejednakosti u našem društvu. Kandidujemo politiku koja Beograd vidi kao zelen, održiv i solidaran grad.

“Beograd kakav mi vidimo je grad bez nasilja. To ne znači samo više policijaca i komunalnih policajaca na ulicama, Beograd bez nasilja znači vrtić za svako dete i bezbedne škole.

Beograd bez nasilja za nas znači sigurnost i bezbednost u saobraćaju za sve i povrh svega – dobar javni prevoz.

Beograd bez nasilja znači grad u kome vazduh dišemo, a ne vidimo ga golim okom.

Grad bez nasilja nad zelenilom, infrastrukturom, izgledom i tradicijom grada.

Beograd bez nasilja znači reviziju loših ugovora i dogovora, grad u kome gradske službe služe građanima, a ne povlašćenim tajkunima”, rekao je Dobrica Veselinović, nosilac liste Srbija protiv nasilja u Beogradu.

Zeleno-levi front vas poziva da nam se pridružite u borbi za Srbiju protiv nasilja.

Pročitaj i ovo: