Iza nas je još jedan ciklus izbora u kome je Srpska napredna stranka pokazala da je spremna na sve neregularnosti, ucene i mahinacije kako bi opstala na vlasti u Srbiji i Beogradu. Videli smo reke autobusa fantomskih glasača, razbijene glave naših kontrolora i besramnu kupovinu glasova.

Naši kontrolori i ljudi na terenu, uložili su nadljudske napore kako bi odbranili izbornu volju građana u nemogućim i neregularnim uslovima. Krivotvorena izborna volja građana pokazuje da je, i pored svih neregularnosti ZLF i koalicija Srbija protiv nasilja prema prel

iminarnim informacijama, postigla rezultat od 23.3% podrške građana na nivou republike. U Vojvodini 21.5%, a u Beogradu 35.3% procenata podrške.
U narednim danima uradićemo detaljnu analizu koja će pokazati koje stvari smo mogli da uradimo bolje, a koje aktivnosti mogu i pored svih neregularnosti dovesti do rušenja SNS vlasti u Srbiji, Vojvodini i Beogradu.

ZLF i Srbija protiv nasilja vas pozivaju večeras, u ponedeljak 18. decembra u 18h, ispred Skupštine grada Beograda (Stari dvor) na protest zbog krađe izborne volje građana.

Pročitaj i ovo:

Jerinić: Neophodno da se zakoni menjaju

Miroslav Aleksić i Jelena Jerinić iz koalicije Srbija protiv nasilja potvrdili su da će danas do 12h dostaviti predsednici Skupštine Ani Brnabić svoje predloge kako dalje raditi na preporukama ODIHR.