Beograd mora pružati jednake šanse svim svojim građanima bez obzira u kojoj opštini žive, glavna je poruka sa skupa održanog u Mladenovcu gde su Ne davimo Beograd i UG Za dobar Mladenovac najavili saradnju i širenje pokreta. Prigradske opštine ne smeju biti opštine drugog reda u kojima se političari pojavljuju samo pred izbore dajući lažna obećanja koja ne dovode rešavanja problema koji svakodnevno muče građane niti poboljšanja kvaliteta njihovih života.

Problemi građana i građanki Mladenovca su tokom vlasti Srpske napredne stranke i Gorana Vesića potpuno zanemareni. Nagomilani problemi koji su doveli do toga da građani Mladenovca nemaju dostupnu pijaću vodu, imaju nerazvijenu kanalizacionu infrastrukturu, neadekvatan javni saobraćaj, kao i probleme u dobijanju odgovarajuće zdravstvene zaštite u svojoj opštini.

Pokret Ne davimo Beograd smatra da građani i građanke svih opština moraju imati jednako dobre uslove života. UG Za dobar Mladenovac i Ne davimo Beograd će se boriti za politike koje u prvi plan stavljaju kvalitet života naših sugrađana, poručeno je na događaju na kojem su najavljeni i planovi širenje pokreta Ne davimo Beograd zajedno sa Za dobar Mladenovac i zajednički rad na izgradnji nacionalne organizacije.

Pročitaj i ovo:

Šapić već dvadeset dana ne može da popravi jednu cev

Velika rupa nastala nakon pucanja magistralnog cevovoda u ulici 27. marta još uvek nije sanirana. Naime, prošlo je već 20 dana od kada je došlo do pucanja cevi i velike poplave u tek rekonstruisanom “Zelenom bulevaru”, a da nadležne službe ne mogu da završe sanaciju ove ulice.

Privatizacija Savskog nasipa i nebriga o njemu: Koliko košta pogled na Savu?

Ukoliko želite da Vaš pogled ode dalje od brane i nagomilanog đubreta i potencijalno se pruži samo na površinu reke, neophodno je da budete gosti nekih od ugostiteljskih objekata ili privatno iznajmite neki od splavova. Preostalih 407m slobodnog pogleda na reku rasparčano je na manje delove koje možete pronaći između usko zbijenih plovnih objekata.