Odbornici Ne davimo Beograd Dušan Pavlović i Anđela Ruvidić zajedno sa članovima opštinskog odbora Zvezdara posetili su Mali Mokri Lug i razgovarali sa sugrađanima.

Meštani ovog kraja ukazali su na mnogobrojne probleme sa kojima se susreću, a bezbednost saobraćaja istakli su kao prioritet. Pristupne saobraćajnice jedinom vrtiću u kraju su u jako lošem stanju, trotoara ili nema, ili su ih zauzeli automobili, tako da su roditelji s decom prinuđeni da idu ulicom. Pored toga, veliki problem predstavlja i neadekvatno regulisane ulice (Bosanska i Prvomajska), koje povezuju autoput i Bulevar kralja Aleksandra, gde fali trotoar i nema dovoljno prostora za pešake, a automobili se kreću velikom brzinom. Baš se u Bosanskoj ulici nalazi Zdravstvena stanica Mali Mokri Lug, što znači da svi oni kojima je potrebna zdravstvena pomoć moraju proći kroz ovu ulicu. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a posebno dece, mora biti podignuta na najviši mogući nivo, kako u Malom Mokrom Lugu tako i u celom Beogradu, zato Ne davimo Beograd ima plan za podizanje bezbednosti saobraćaja.

Ukoliko živite u Malom Mokrom Lugu i želite da učestvujete u rešavanju problema sa kojima se svakodnevno suočavate, pišite nam na [email protected]

Pročitaj i ovo:

Lazović za Vreme: Svi prikrivaju istinu o krvoproliću u Banjskoj

“Apsolutno mislim da svi učestvuju u tome da se ništa ne sazna, od kriminalnih struktura do države Srbije. Čak je nejasno, ako je došlo do pregovora između srpskih i kosovskih vlasti o puštanju ovih ljudi, mislim da pobegnu iz tog okruženja, znači da u tome učestvuju i kosovske vlasti”, kaže za “Vreme” Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog fronta.