Usled velike potrebe za informisanjem građana i građanki, pokrećemo stranicu na fejsbuku pod imenom Za naš zeleni grad.

Zelena grupa inicijative Ne davimo Beograd otvara ovu stranicu kako bi na jednom mestu predstavljala sve teme kojima se bavi, a koje su od značaja za brigu o životnoj sredini, kao i njenu odbranu, što se proteklih godina pokazalo neophodnim usled pogoršanog stanja u kome se ona nalazi.

https://www.facebook.com/ZaNasZeleniGrad/

Na ovom mestu ćemo postavljati informacije o problemima koji se svakodnevno pojavljuju u beogradskoj i drugim sredinama, ali ćemo pisati i o načinima na koje treba da budu rešeni kako bi životno okruženje bilo zdravije i ugodnije za sve njene stanovnike. 

Aktuelna zelena politika Grada ne odgovara potrebama građana, građanki, kao ni životinjskog i biljnog sveta. Zbog nepristajanja na život u zapuštenom okruženju,  preduzimamo mnoge korake kako bismo vlastima dali do znanja da je naša životna sredina ugrožena i da se dosadašnji stav prema nizu nerešenih pitanja mora iz temelja promeniti, ali i da bismo ohrabrili sugrađane i sugrađanke na podizanje glasa i delovanje svaki put kada je njihovo pravo na život u zdravoj sredini narušeno.

Budući da je pred nama bezbroj tema koje dotiču zelenu sredinu, pozivamo vas da nas redovno pratite i da se aktivno uključujete u promišljanje o zaštiti prirode u gradu (zelenih površina, parkova, šuma, reka, vazduha), u poboljšanje i izgradnju brižnog odnosa prema prirodnim javnim dobrima, koja su naše zajedničko vlasništvo.

#ZaNašZeleniGrad

PODRŽITE STRANICU NA SLEDEĆE NAČINE:

* Lajkujte stranicu i pozovite prijatelje da učine isto!

* Pratite stranicu i ako se slažete delite naše objave preko svojih profila!

* Pišite nam u inboks fejsbuk stranice ili putem mejla: ekologija@nedavimobeograd.rs i predložite teme!

* Učlanite se u inicijativu Ne davimo Beograd i budite deo naše zelene grupe i iznutra utičite na izgled stranice: https://nedavimobeograd.rs/uclani-se/