Član pokreta “Ne davimo Beograd”, Dobrica Veselinović objavio je na društvenim mrežama da će biti posmatrač na opštim izborima koji se 9. avgusta održavaju u Keniji.

Veselinović, koji se trenutno nalazi u Najrobiju, glavnom gradu Kenije, objavio je fotografiju sa članovima posmatračke misije zadužene za praćenje izbornog dana u ovoj afričkoj državi.

„Imam veliku privilegiju da budem deo National Democratic Institute / International Republican Institute (IRI) međunarodne posmatračke misije izbora u Keniji koji se održavaju 9. Avgusta. Javljamo se sa utiscima uskoro“, napisao je on na svom Tviter profilu

Pročitaj i ovo:

Skupština da se uključi u istragu poslovanja Beograda na vodi i rušenja u Hercegovačkoj

Poslanici Zeleno-levog kluba - Ne davimo Beograd podneli su predloge za obrazovanje anketnog odbora povodom rušenja u „Savamali” i komisije za utrvđivanje činjenica o Ugovoru o “Beogradu na vodi”. Podnošenjem ovih predloga želimo da poručimo da ne odustajemo od utvrđivanja istine o dešavanjima u Savamali i raskrinkavanju projekta „Beograd na vodi” koji finansiraju svi građani i građanke Srbije, a od koga koristi ima samo privatni investitor i sa njima povezani funkcioneri iz državnog vrha.

Zahtevamo od gradske uprave da pod hitno prekine finansiranje “novina” Informer

Grad Beograd je u poslednje tri i po godine sufinansirao Informer sa 11,5 miliona dinara. Nepoznato je koliko je još sredstava gradska uprava uplatila Informeru za veliki broj oglasa kojima oglašava javne uvide, prodaje nekretnina i slično. Pitali smo vlast koliko ukupno novca naših sugrađana i sugrađanki su dali ovom “glasilu”, ali odgovor još uvek nismo dobili.