Odluka da se angažuju huligani da na krovovima naših zgrada razvlače profesionalno ozvučenje, pale baklje i organizuju protest vlasti protiv građana je odraz slabosti i straha režima Aleksandra Vučića. Buka kojom se građani bore protiv diktature, a koja je odjeknula sa naših prozora i terasa u trenutku kada nam druga sredstva nisu dostupna zbog opasnosti od pandemije, očigledno je da boli vlast. Ona je odraz ogromnog nezadovoljstva koje čak ni zloupotrebljeni mediji ne mogu više da sakriju.

Inicijativa Ne davimo Beograd pozdravlja hrabrost i odlučnost građana u Nišu, Novom Sadu, različitima krajevima Beograda i drugim gradovima, da se suprotstave grupama plaćenika i huligana koji su spremni da po nalogu maltretiraju svoj narod. Videli smo, sada već više dana i na više mesta da se građani organizuju i čuvaju svoje ulaze.

Inicijativa Ne davimo Beograd zahvaljuje se svim građanima koji učestvuju u ovoj akciji i obaveštava javnost da Digni glas: Bukom protiv diktature gledaju kao poziv i prvi korak ka okupljanju kritične mase koja će oduvati naprednjačku kriminalnu ekipu sa vlasti. Zato pozivamo sve građane da pričaju sa svojim komšijama i pozovu ih i uključe u ovu akciju već sutra kada se ponovo okupljamo na prozorima i balkonima da izrazimo nezadovoljstvo diktaturom i lošim uslovima života u Srbiji.