Rekonstrukcija Višnjičke ulice je još jedan primer bahatog odnosa Grada prema stanovnicima Palilule.

Nakon višemilionskih ulaganja u rekonstrukcije, Višnjička ulica je ponovo poplavljena, a stanovnici ovog dela Palilule trpe nesnosne gužve.
U proteklih nekoliko dana su dva puta probijene vodovodne cevi tokom rekonstrukcije što je stvorilo još veće gužve u saobraćaju i dodatno otežalo prolazak ulicom.

Rešenje koje nudimo je da se duž nekadašnjeg razdelnog ostrva u Višnjičkoj produži tramvajska linija iz pravca Ruzveltove ulice i da se ovom, najekološkijem i najekonomičnijem vidu javnog prevoza da prednost u sredini saobraćajnice, a ne da se postojeća infrastruktura koja je već neadekvatna, dodatno proširi zarad automobilskog saobraćaja.

Gradska vlast Srpske napredne stranke ne brine o stanovnicima Beograda i Palilule, problemi se na ovoj opštini iz dana u dan pojavljuju, a gradska uprava je nesposobna da ih reši.

Foto: Facebook grupa Višnjica i Višnjička banja

Pročitaj i ovo:

Potpisan “Dogovor za pobedu”

Organizatori protesta “Srbija protiv nasilja” usaglasili su dokument “DOGOVOR ZA POBEDU” u kojem se poziva na saradnju svih opozicionih izbornih lista na predstojećim izborima, bez obzira koje ih pojedinačne organizacije budu činile. Saradnja podrazumeva uvažavanje i nenapadanje organizacija opozicije, koordinisanje akcija opozicije i fokusiranje na smenu kriminalnog SNS režima. DOGOVOR ZA POBEDU predviđa zajedničku kontrolu izbora i zajedničke aktivnosti na podizanju izlaznosti na izborima.