Rekonstrukcija Višnjičke ulice je još jedan primer bahatog odnosa Grada prema stanovnicima Palilule.

Nakon višemilionskih ulaganja u rekonstrukcije, Višnjička ulica je ponovo poplavljena, a stanovnici ovog dela Palilule trpe nesnosne gužve.
U proteklih nekoliko dana su dva puta probijene vodovodne cevi tokom rekonstrukcije što je stvorilo još veće gužve u saobraćaju i dodatno otežalo prolazak ulicom.

Rešenje koje nudimo je da se duž nekadašnjeg razdelnog ostrva u Višnjičkoj produži tramvajska linija iz pravca Ruzveltove ulice i da se ovom, najekološkijem i najekonomičnijem vidu javnog prevoza da prednost u sredini saobraćajnice, a ne da se postojeća infrastruktura koja je već neadekvatna, dodatno proširi zarad automobilskog saobraćaja.

Gradska vlast Srpske napredne stranke ne brine o stanovnicima Beograda i Palilule, problemi se na ovoj opštini iz dana u dan pojavljuju, a gradska uprava je nesposobna da ih reši.

Foto: Facebook grupa Višnjica i Višnjička banja

Pročitaj i ovo:

Poslednja zelena oaza Beograda

Na opštini Palilula nalazi se Milićevo brdo na kome je poslednjih godina u toku rapidna divlja gradnja privatnih vila, neosnovana konverzija zemljišta i prodaja poljoprivrednog zemljišta po ceni gradsko građevinskog.

Biljana Đorđević: Nije bilo greške na listama, postupili smo po zakonu

Biljana Đorđević, povodom odbijanja lista, kaže da nije jasno kako su neki "obični građani" imali uvid u zaštićene lične podatke, a navodi da su svi kandidati na listama (koji su uslovno rečeni sporni u prigovoru) bili u biračkom spisku u trenutku kad su liste podnete, što je uslov da se kandiduju na izborima po Zakonu o lokalnim izborima.