NAPOMENA: Anketa je nakon perioda prikupljanja odgovora sada zatvorena. Uskoro očekujte rezultate istraživanja. Hvala na vremenu koje ste odvojili! 

Ne davimo Beograd pokreće veliku novogodišnju anketu o radu pokreta i glavnim problemima u Beogradu. Kraj godine je odlična prilika da se osvrnemo i zajedno sagledamo šta smo radili dobro, a gde smo grešili, kao i da čujemo glas članstva i pratilaca rada pokreta, šta su glavni problemi sa kojima se suočavaju u Beogradu, kao i u kakvom bismo gradu želeli da živimo.

Iza nas je još jedna godina borbe za naš grad u kojoj smo uložili ogroman trud da od Beograda napravimo dobar grad za sve. Ovo je i godina ogromnih izazova koja je protekla u senci pandemije COVID-19 i borbe protiv autoritarnog režima. Uprkos svemu, u 2020. godini uradili smo veliki posao na izgradnji pokreta. Duplirali smo članstvo, izabrali novo rukovodstvo, uključili veliki broj ljudi u rad, oformili nove opštinske i tematske grupe i bili aktivni učesnik političkog života Beograda i Srbije, često namećući najvažnija pitanja u javnosti.

Kako bismo u narednom periodu odlučnije i snažnije nastavili bespoštednu borbu za javni interes, molimo vas da odvojite nekoliko minuta i svojim mišljenjem nam pomognete da dobre stvari naglasimo i razradimo, a greške u radu ispravimo. Samo zajedno ćemo se izboriti da naš grad postane dobar grad za sve.

Velika novogodišnja anketa prva je u seriji sličnih nastojanja da se građani direktnije uključe u definisanje budućeg pravca delovanja pokreta, a sve sa ciljem da se Beograd oslobodi i njega napravi dobar grad za sve. U anketi čije popunjavanje traje par minuta, građanima se postavlja serija pitanja o najvažnijim komunalnim, društvenim, političkim i ideološkim temama, ali i o tome kako vide pokret Ne davimo Beograd.

Pročitaj i ovo: