U prvom izdanju emisije “Za dobar grad LIVE” razgovaramo o poreskom sistemu Srbije sa Svetislavom Kostićem, profesorom Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i jednim od najvećih stručnjaka u domenu poreske politike u Srbiji. Profesor Svetislav Kostić je i član pravnog tima i socioekonomske grupe pokreta Ne davimo Beograd.

Kakvo je stanje poreskog sistema naše države, šta su moguća poboljšanja i možda najvažnije, da li bi poreska reforma mogla da bude alat za smanjenje ogromnih društvenih nejednakosti u našem društvu? Ovo su samo neka od pitanja koja ćemo postaviti profesoru Kostiću, a ukoliko i vi imate nešto na šta biste voleli da odgovorimo, možete se uključiti u toku emisije i postaviti ih u komentarima.

Emisija “Za dobar grad LIVE” emituje se u svake srede od 19 časova na Fejsbuk stranici Ne davimo Beograd, a gledaoci mogu postavljati pitanja i ostavljati komentare na koje će gosti odgovarati.

Pogledajte i prethodnu, pilot, emisiju “Za dobar grad LIVE” u kojoj smo razgovarali o referendumu i promenama Ustava sa Biljanom Đorđević, docentkinjom Fakulteta političkih nauka i članicom Malog veća Ne davimo Beograd.

Pročitaj i ovo:

Biramo Zrenjanin!

Predstavnici sedam opozicionih političkih stranaka potpisali su sporazum o formiranju koalicije "Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin".

Formirana koalicija Biramo borbu, biramo Užice!

Političke stranke Zeleno-levi front i Narodni pokret Srbije danas su u Užicu potpisale sporazum o obrazovanju koalicije BIRAMO BORBU, BIRAMO UŽICE radi podnošenja liste za učešće na lokalnim izborima za odbornike Skupštine grada Užica koji će se održati 02. juna 2024. godine.