Iza nas je još jedan ciklus izbora u kome je Srpska napredna stranka pokazala da je spremna na sve neregularnosti, ucene i mahinacije kako bi opstala na vlasti u Srbiji i Beogradu. Videli smo reke autobusa fantomskih glasača, razbijene glave naših kontrolora i besramnu kupovinu glasova.

Naši kontrolori i ljudi na terenu, uložili su nadljudske napore kako bi odbranili izbornu volju građana u nemogućim i neregularnim uslovima. Krivotvorena izborna volja građana pokazuje da je, i pored svih neregularnosti ZLF i koalicija Srbija protiv nasilja prema prel

iminarnim informacijama, postigla rezultat od 23.3% podrške građana na nivou republike. U Vojvodini 21.5%, a u Beogradu 35.3% procenata podrške.
U narednim danima uradićemo detaljnu analizu koja će pokazati koje stvari smo mogli da uradimo bolje, a koje aktivnosti mogu i pored svih neregularnosti dovesti do rušenja SNS vlasti u Srbiji, Vojvodini i Beogradu.

ZLF i Srbija protiv nasilja vas pozivaju večeras, u ponedeljak 18. decembra u 18h, ispred Skupštine grada Beograda (Stari dvor) na protest zbog krađe izborne volje građana.

Pročitaj i ovo:

Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin: Izborima ćemo upoznati sugrađane da postoji alternativa

Senka Jankov iz koalicije Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin rekla je gostujući u Marker razgovoru da razlog zašto opozicija u Zrenjaninu ide u dve kolone na izbore koji se održavaju 2. juna jeste, jer je, kako kaže, došlo do razilaženja u načinu na koji će prići građanima, međutim dodaje da i dalje postoji želja za saradnjom. Kaže i da se nada da će u 20 dana koliko je ostalo do izbora uspeti da upoznaju sugrađane sa tim da, kako kaže, postoji alternativa.