Predstavnici Zeleno-levog fronta razgovaraće sa građanima i građankama Zrenjanina u subotu, 30. septembra o daljim koracima u borbi za Zrenjanin, Vojvodinu i bolju i drugačiju Srbiju.

Događaj organizuju Zeleno-levi front i pokret Novi optimizam, a na štandu u centru grada kod Vodotornja, sa građanima će od 10.00 do 12.00 sati  razgovarati narodni poslanici Zeleno-levog fronta Radomir Lazović, Biljana Đorđević, Jelena Jerinić, Đorđe Pavićević i Robert Kozma, kao i Dobrica Veselinović, šef odborničke grupe Zeleno-levog fronta u Skupštini grada Beograda.

Posle razgovora, od 12.00 sati, u prostoru “Zona”, biće održana panel-diskusija o sporazumu “Dogovor za pobedu”, gde će biti predstavljen dokument o saradnji opozicionih stranaka.

Pročitaj i ovo:

Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin: Izborima ćemo upoznati sugrađane da postoji alternativa

Senka Jankov iz koalicije Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin rekla je gostujući u Marker razgovoru da razlog zašto opozicija u Zrenjaninu ide u dve kolone na izbore koji se održavaju 2. juna jeste, jer je, kako kaže, došlo do razilaženja u načinu na koji će prići građanima, međutim dodaje da i dalje postoji želja za saradnjom. Kaže i da se nada da će u 20 dana koliko je ostalo do izbora uspeti da upoznaju sugrađane sa tim da, kako kaže, postoji alternativa.